• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

24.08.2019

22:31

ŠIPTARI MALTRETIRALI CRNOGORSKE LOVCE: "OVO JE NAŠA ZEMLJA, NE DOLAZITE VIŠE"! Incident u šumama na području Tuzi!

Balkan

ŠIPTARI MALTRETIRALI CRNOGORSKE LOVCE: "OVO JE NAŠA ZEMLJA, NE DOLAZITE VIŠE"! Incident u šumama na području Tuzi!

Podeli vest

Dvojica lovaca iz Podgorice, Dragan O. i Marko A. pre nedelju dana, doživeli su neprijatnost na području Tuzi

Oni su Lovačkoj organizaciji 18. avgusta prijavili da su doživeli maltretiranje. Prišla su im dva lica, jedan se predstavio kao Roko C. i naredili su im da napuste lovište i ne dolaze više jer to je "njihova zemlja". Kazali su im i da tu "prave štetu".

Lovci su izbegli dalje neprijatnosti i napustili su tu teritoriju.

Ovo nije prvi incident koji se dešava na području Tuzi, ali su nadležni prikrivali sve te događaje.

Prema informacijama crnogorskog portala Borba, lovci su se više puta žalili da imaju probleme prilikom obavljanja zakonitog lova u lovištu, “Podgorica III”, koje zahvata novoformiranu opštinu Tuzi.

MIGRANTI NAPALI DEVOJKU! Pratili je, oteli novac i mobilni pa POKUŠALI DA JE SILUJU!

Osim maltretiranja kojem su lovci izloženi na području Tuzi, u više navrta su nepoznata lica sa tog područja lovcima nanosila štetu i na samim vozilima, kako i na vozilima lovočuvara i upravnika lovišta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikabg

pre 4 godine

Gospodo Crnogorci, počinju da vam stižu na naplatu "računi" za sve što ste uradili za vaše Albanske "prijatelje"?!

QqLele

pre 4 godine

Eto vam ga Milo! Glasajte ga dok ne umre. Kada vas Albanci budu skroz proterali, nemojte samo u Srbiju, već smo prepuni.

mika

pre 4 godine

Pa srecno vam bilo Milogorci, sta ste trazili to vas je snaslo, uzivajte pod albanskom vladavinom a Milo i satrapi ce u inostranstvo da se baskare i uzivkaju..

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija