• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.10.2016

19:24

OVOG VIKENDA BOLJE DA IDETE BICIKLOM! Brojne linije GSP menjaju trasu!

Beograd

OVOG VIKENDA BOLJE DA IDETE BICIKLOM! Brojne linije GSP menjaju trasu!

Podeli vest

Na brojnim linijama gradskog saobraćajnog prevoza za vikend će doći do promena

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića, u subotu i nedelju neće raditi trolejbusi na linijama 19,21 i 22, a putnike će prevoziti autobusi.

Ukidaju se celodnevno trolejbuske linije 19, 21 i 22, a trolejbuska linija 29 biće skraćena: Studentski trg - Crveni krst i nosiće oznaku 29L, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Uspostavljene će biti autobuske linija 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje, linija 22A na relaciji Trg Slavija - Kruševačka, linija 29A, na relaciji Trg Slavija - Medaković 3.

Privremeno se ukida stajalište "Velimira Todorovića" u smeru ka Slaviji i izmešta stajalište "Bregalnička" u smeru ka Slaviji, za 150 metara unapred.

Istovremeno, u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 363 u nedelju će se raditi tramvajske šine, te tom deonicom neće saobraćati tramvaji, već će putnike prevoziti autobusi.

Tramvaji sa linije 5 saobraćaće na relaciji Kalemegdan donji grad - Tašmajdan, linije 7 od Bloka 45 - Omladinski stadion, linije 14 Banjica - Omladinski stadion, dok se linija 6 ukida.

Uspostavlja se autobuska linija 6A na relaciji Vukov spomenik - Ustanička, a polazno stajalište biće u terminusu sa linijom 32, saopšteno je iz GSP Beograd.

Ukida se stajalište Vukov spomenik - Bulevar kralja Aleksandra u oba smera, za tramvajske linije 5, 6, 7 i 14. Vozila sa ovih linije koristiće postojeća stajališta linija JGP, duž trasa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set