• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

18.02.2018

18:49

MALI: Napravićemo master plan za uređenje Novog Beograda

Beograd

MALI: Napravićemo master plan za uređenje Novog Beograda

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će Grad Beograd u narednih nekoliko meseci napraviti master plan za rešavanje problema parkiranja i uređenje svih zelenih površina u Novom Beogradu

Mali je naveo da će Skupština grada usvojiti propis po kojem će Grad biti zadužen za uređenje međublokovskog prostora u Novom Beogradu što će omogucćiti da se urede sve zelene površine i reši problem sa nedostatkom parking mesta u toj opštini.

- Urbanisti su dobili zadatak da u naredna dva meseca naprave master plan i da onda sa ''Gradskim zelenilom'' sređujemo svaki međublovski prostor - gradimo parkiće, teretane, terene za boćanje, uređujemo postojeće terene za košarku i druge sportove - naglasio je Mali tokom obilaska novih teretana na otvorenom u blokovima 4 i 45.

Dodao je da na Novom Beogradu postoji i problem nelegalne gradnje, te da će Grad to pitanje rešavati u saradnji sa opštinom.

Gradonačelnik je obišao nove teretane na otvorenom u blokovima 4 i 45 i nov teren za boćanje u bloku 44 i iskoristio priliku da se oproba na novim spravama, ali i u staroj sportskoj igri.

Mali je rekao da je u nove teretane u Novom Beogradu uloženo oko tri miliona dinara navodeći da je u Beogradu u poslednje tri i po godine otvorena 31 teretana na otvorenom i da će Grad nastaviti tu akciju.

- Borimo se da Novi Beograd bude bolje i lepše mesto život, a građani na ovaj način dobijaju mogućnost da kvalitetno provode slobodno vreme i da se bave sportom. Slušamo građane, njihove sugestije i predloge da bismo rešavali njihove probleme, a stanovnici Novog Beograda žele da dobiju parking mesta i da se međublokovski prostori lepo urede - kazao je Mali.

(FOTO) PRED NJIMA SU LEPŠI DANI! Mali obišao radnike i najavio rekonstrukciju pogona GSP na Karaburmi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 6 godina

Verujem da ce plan biti uradjen najbolje moguce!

Sasa

pre 6 godina

Samo neka se gradi i radi, to je od velikog znacaja.

Anja

pre 6 godina

Vlast pravi planove i realizacije dok opozicija gubi vreme u svadjama.

Ivana

pre 6 godina

Tako bi trebalo da bude, verujem da ce Mali uspeti u tome.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set