• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2019

15:29

BESPLATNA POMOĆ NA PUTU! Damama sa Savskog venca 100 članskih paketa AMS S

Beograd

BESPLATNA POMOĆ NA PUTU! Damama sa Savskog venca 100 članskih paketa AMS S

Podeli vest

U svečanoj sali Gradske opštine Savski venac, danas je ženama vozačima sa prebivalištem na teritoriji te opštine besplatno podeljeno 100 super članskih paketa Auto-moto saveza Srbije

Predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović, inicijator akcije, istakla je važnost prepoznavanja svakodnevnih problema i vanrednih situacija u kojima žene mogu da se zateknu.

- Opština Savski venac poznata je po tome što veliku pažnju poklanja ženama i trudi se da svakodnevno, u svakom segmentu, poboljša njihov kvalitet života u zajednici. Ovo je jedna od mnogobrojnih besplatnih akcija koje opština Savski venac redovno organizuje i drago mi je što je Auto-moto savez Srbije prepoznao naše napore da ženama olakšamo život. Žene veoma brižljivo vode računa o sebi i o svojim vozilima, baš kao što brinu o porodici, i ova akcija je naš doprinos njihovim naporima - rekla je Vujović.

Foto: www.savskivenac.rs

 

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Milan Nikolić, saopštio je AMS S, kazao je da mu je drago što je upoznao nove članove najvećeg nacionalnog udruženja, a posebno zato što su lepšeg i nežnijeg pola.

- Pohvaljujem incijativu opštine koja brine o sugrađankama i predsednicu koja je svesna benefita ove kartice - rekao je Nikolić.

Istakao je činjenicu da su Srbiji žene zvanično bolji vozači od muškaraca.

- Ukoliko uzmemo 2018. godinu, u samo 20 odsto saobraćajnih nezgoda su učestvovale žene. Žene su se osamostalile u svim životnim sferama, pa i kao vozači. Jedino polje gde to nije tako jeste kada se u vožnji desi neki defekt. Sada vam je opština obezbedila i to da o vama neko brine u narednih godinu dana - rekao je Nikolić.

Foto: www.savskivenac.rs

Ukratko, naveo je on, bezbedne ste kako u Srbiji, tako i u Evropi pozivom na broj telefona 1987.

Akcija je trajala od 4. do 11. oktobra, tokom kojeg su žene vozači sa prebivalištem na teritoriji Opštine Savski venac prijave slale na naznačenu mejl adresu koja je bila dostupna na sajtu opštine i društvenim mrežama.

Stotinu najbržih nagrađeno je Super članskim paketom AMŠ za besplatnu pomoć i usluge na putu u zemlji i inostranstvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set