• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2019

12:46

(FOTO) DEDA MRAZOVI NA MOTORIMA TUTNJALI BEOGRADOM! Oni imaju plemenitu misiju koju bi svako od nas trebalo da podrži!

Beograd

(FOTO) DEDA MRAZOVI NA MOTORIMA TUTNJALI BEOGRADOM! Oni imaju plemenitu misiju koju bi svako od nas trebalo da podrži!

Podeli vest

Više stotina Deda Mrazova na motorima provozali su se danas Beogradom, pre nego što su dostavili novogodišnje paketiće deci i mladima sa smetnjama u razvoju u Sremčici

Obučeni u kostim Deda Mraza, ljubitelji dvotočkaša iz brojnih moto klubova okupili su se na platou ispred Skupštine grada Beograda, da bi uz huk motora, osmehe i dobro raspoloženje, ispraćeni velikim brojem građana, krenuli na put sa jednim ciljem - da obraduju mališane iz Ustanove za decu i mlade u Sremčici.

Ove godine će pet domova širom Srbije dobiti neophodnu opremu, nameštaj, pomagala za učenje i sportske rekvizite.

Foto: Tanjug

Ustanova za decu i mlade Sremčica, Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu, Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici, Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Požarevcu i Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku ove godine deo su praznične čarolije koju donose Deda Mrazovi na motorima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set