• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2019

19:02

PRIGRADSKE OPŠTINE RAME UZ RAME SA GRADSKIM! Otvoren Trg bajki u Lazarevcu! (FOTO)

Beograd

PRIGRADSKE OPŠTINE RAME UZ RAME SA GRADSKIM! Otvoren Trg bajki u Lazarevcu! (FOTO)

Podeli vest

U okviru manifestacije "Beogradska zima", večeras je u Lazarevcu otvoren Trg bajki gde će najmlađi stanovnici te beogradske opštine do 30. decembra imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu

Trg bajki je na platou ispred Rudarske česme otvorio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je rekao da su u okviru "Beogradske zime" organizovani događaji na više od 130 lokacija u gradu.

- Posebno sam ponosan na to što smo ove godine tom manifestacijom obuhvatili apsolutno sve opštine, uključujući i prigradske. To je važno zato što Grad Beograd treba pođednako da se odnosi prema svim svojim građanima jer svi građani treba da uživaju u istim pogodnostima - rekao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

(FOTO) DEDA MRAZOVI NA MOTORIMA TUTNJALI BEOGRADOM! Oni imaju plemenitu misiju koju bi svako od nas trebalo da podrži!

 

Naveo je da je za najmlađe na Trgu bajki u Lazarevcu organizovan bogat program u okviru koga će imati priliku i da slušaju bajke, te podsetio da se Trg bajki već nekoliko godina održava ispred gradske opštine Zvezdara, što je slučaj i ove godine.

Istakao je da se ta manifestacija pokazala kao veoma uspešna i da u ovo vreme društvenih mreža deca ipak zele da slušaju bajke.

Foto: Grad Beograd

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE MAGIJU NA TRGU REPUBLIKE! Beograđani ODUŠEVLJENI, otvoreno novogodišnje klizalište!

 

Vesić je naveo da je Grad Beograd, povodom predstojećih praznika, za Lazarevac obezbedio svetleći tunel i dodao da će sledeće godine biti obezbeđeno više novca za novogodišnju rasvetu i dodatne rekvizite, jer deca Beograda, bez obzira u kom delu grada žive, treba da uživaju u Novoj godini.

- Deca će uživati, a obećavam da ćemo od sledeće godine ovaj program učiniti boljim i raznovrsnijim, a verovatno i dužim - dodao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

Članica opštinskog veća Lazarevca Gordana Stević je izrazila zadovoljstvo što je u toj opštini otvoren Trg bajki.

- Pozivam sve građane Lazarevca da u narednih deset dana dovedu ovde svoju decu da gledaju predstave, performanse, ples zle veštice i vile... da uživaju jer su narednih deset dana pravi uvod u prazničnu čaroliju koja je pred nama - navela je Stevićeva.

Foto: Grad Beograd

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set