• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.01.2022

18:37

Grad Beograd ponudio smeštaj i pomoć ocu nestalog Mateja Nenadu Perišu!

printscreen

Beograd

Grad Beograd ponudio smeštaj i pomoć ocu nestalog Mateja Nenadu Perišu!

Podeli vest

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda potvrdio je izjavu ambasadora Hrvatske u Srbiji Hidajeta Biščevića da je Beograd ponudio pomoć Nenadu Perišu, ocu Mateja koji je nestao 31. decembra prošle godine

- Grad Beograd ponudio je pomoć Nenadu koji se nalazi u našem gradu gde čeka rezultate potrage za sinom nestalim poslednjeg dana prošle godine. Nisam o tome želeo javno da govorim ranije dok to nije rekao ambasador Hrvatske u Srbiji. U ime grada Beograda ponuđen je smeštaj za porodicu i svaka druga pomoć koju možemo da pružimo. Nenad je zahvalio i rekao da su mu mnogi Beograđani ponudili da bude njihov gost dok traži sina - kaže Vesić i dodaje:

- Grad Beograd i sve naše građanke i građani solidarni su sa porodicom Periš i molimo se da je njihov sin, a naš gost Matej dobro. Srpska policija ulaže maksimalne napore da pronađe Mateja u šta se uverio i Nenad. Beograđanke i Beograđani su i sada, kao mnogo puta ranije, pokazali solidarnost i svi se nadamo da će sve završiti dobro i da će porodica Periš pronaći sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boža

pre 2 godine

Lep gest čoveku u očajnoj situaciji. Samo kad se setim kako su splićani jurili naše vaterpoliste da biju. Ali treba pokazati ljudskost prema svakom i to podržavam.

NEBOJŠA

pre 2 godine

ПАААА БЕОГРАД ЈЕ УВЕК БИО СЕРВИЛАН ПРЕМА УСТАШАМА,јебали вас они

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set