• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

25.04.2022

16:37

ŽESTOKA TUČA KOD KALEMEGDANA! Četvorica muškaraca se potukla, jedan potegao štanglu, a SVE GLEDALO DETE!

Beograd

ŽESTOKA TUČA KOD KALEMEGDANA! Četvorica muškaraca se potukla, jedan potegao štanglu, a SVE GLEDALO DETE!

Podeli vest

Na raskrsnici Karađorđeve i Pariske ulice u Beogradu danas je došlo do okršaja, a potom i tuče, zbog koje je i saobraćaj bio usporen u ovom delu grada

Muškarci su se posvađali i potukli nasred raskrsnice, a jedan je potegao i veliku metalnu šipku, piše "Kurir". Na objavljenom snimku se vidi automobil koji stoji na raskrsnici, a odmah iza njega je i kamion. Četvorica muškaraca se najpre žučno raspravljaju, što prerasta i u guranje.

Potom jedan od muškarac odlazi do kamiona i vadi štanglu sa namerom da udari drugog muškarca, srećom, sprečen je u toj nameri. Svemu tome prisustvovalo je i jedno dete.

Za to vreme, saobraćaj se usporeno odvija, automobili ih zaobilaze, a razlog tuče nije poznat, kao ni kako se cela drama završila.

Ova raskrsnica je sama po sebi "malo nezgodna", pa se pretpostavlja da je svađa, a potom i tuča nastala zbog nesporazuma ili nepoštovanja nekog od pravila u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set