• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rts

06.05.2022

08:02

OVO SU MLADENCI IZ DVADESETŠESTICE! Ćosići objasnili kako je nastala fotografija o kojoj bruji cela Srbija (FOTO)

Printskrin/ RTS

Beograd

OVO SU MLADENCI IZ DVADESETŠESTICE! Ćosići objasnili kako je nastala fotografija o kojoj bruji cela Srbija (FOTO)

Podeli vest

Fotografija mladenaca iz gradskog prevoza digla je buru na društvenim mrežama, a Majida i Ivan Ćosić glavni su akteri ove priče

O njima već nekoliko dana bruje društvene mreže. Šta stoji iza neobične fotografije mladenaca u autobusu GSP-a na liniji 26 ispričali su novopečeni supružnici Ćosići.

- Bili smo na fotografisanju u Beogradu, jer smo se tamo i upoznali. Ja sam studirala u Beogradu a Ivan u Novom Sadu. Prve dve godine, ta veza je bila na daljinu, a kad smo se viđali, to se dešavalo u Beogradu. Zbog toga smo i želeli da se fotografišemo na nekim mestima gde smo se zajedno šetali - objasnila je Majida Lubura Ćosić.

 

 

Kada su završili sa fotografisanjem već je bilo kasno, a prijatelji su ih čekali na večeri.

- Pošto sam navikla dok sam živela u Beogradu da koristim gradski prevoz, nekako je bilo logično da sačekamo dvadesetšesticu da nas odbaci do Dorćola gde nam je bio restoran - ističe Majida.

Ivan kaže da su ih mnogi pitali da li su namerno ušli u autobus da naprave neku šalu.

- Prosto je bilo nekako najbolje rešenje da se prevezemo iz tačke A u tačku B. Autobus je bio prazan, svega nekoliko putnika - naveo je Ivan.

Oni koji su se našli u autobusu kada su Ćosići ušli samo su ih malko stidljivo gledali, ali su im tokom fotografisanja pre vožnje ljudi na ulici prilazili i čestitali.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

Bruji srbija,kao da nema pametnija zivotna probleme covjek, nego blejanje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set