• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2022

19:14

DANAS NEMA SREĆNIJEG ČOVEKA OD MENE! Vesić: Zato što smo bili hrabriji od drugih, naš Beograd je opet centar košarke

Goran Vesić/Facebook

Beograd

DANAS NEMA SREĆNIJEG ČOVEKA OD MENE! Vesić: Zato što smo bili hrabriji od drugih, naš Beograd je opet centar košarke

Podeli vest

Beograd je opet centar košarke, a tim povodom oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Vesić je na Fejsbuk nalogu istakao da trenutno nema srećnijeg čoveka od njega i da je Beograd centar košarke jer smo bili hrabriji od drugih, i smeli ono što niko u Evropi nije - da obećamo da će biti publike.

- Za četiri godine dva puta se održava završni turnir Evrolige u košarci u Beogradu. Niko nam nije verovao 2018. godine da ćemo da dobijemo završni turnir u konkurenciji velikih i bogatih evropskih gradova.

Pre nekoliko meseci, sredinom januara, bukvalno za dve nedelje uspeli smo da dobijemo ponovo završni turnir. Zato što smo bili hrabriji od drugih, zato što smo verovali u svoj grad i zato što smo smeli ono što niko u Evropi nije - da obećamo da će biti publike.

 

 

Danas nema srećnijeg čoveka od mene. Naš Beograd je centar košarke, imamo skoro 20.000 turista, pune hotele i restorane u Beogradu ali i u Novom Sadu. Ja želim za Beograd samo najbolje jer naši ljudi to zaslužuju. Zato Beograd ima dva puta ovakav turnir za četiri godine!

Tu leži odgovor zašto su mnogi učesnici nedavno završenih izbora želeli da budu Vesić. Lepo zvuči ali nije to lako. Mora mnogo da se radi. Moja poruka za njih je replika iz jedne od najpopularnijih domaćih serija - rekao bih gledajte i učite ali nemam kome. To je tako - napisao je Vesić ma Fejbuk nalogu.

Došao je moj drug Pero Antić

Zamenik gradonačelnika Beograda se tokom boravka u "Štark Areni" tokom Fajnl fora Evrolige sreo i sa velikim prijateljem Perom Antićem.

- Došao je moj drug Pero Antić. Uvek će biti i ostati naš - napisao je Vesić na Fejsbuku uz fotografiju njih dvojice.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set