• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2022

12:29

GORAN VESIĆ ISPUNIO OBEĆANJE, PREDAO KLJUČ NOVE KUĆE SAMOHRANOJ MAJCI DEVETORO DECE!

Informer

Beograd

GORAN VESIĆ ISPUNIO OBEĆANJE, PREDAO KLJUČ NOVE KUĆE SAMOHRANOJ MAJCI DEVETORO DECE!

Podeli vest

Danas je narodni poslanik Goran Vesić, u Surčinu predao ključ od nove kuće desetočlanoj porodici Jelić

Naime, Nikolina Jelić poslednjih deset godina živela je kao podstanar odgajajući sama devetoro dece. 

Na inicijativu opštine Surčin a uz pomoć sredstava koje su obezbedili Gorana Vesić i fondacija Gnezdo, na čelu sa direktorkom Tanjom Popović, Nikolina i njena porodica konačno su dobili svoj novi dom na koji su dugo čekali.

"Kada sam pre osam meseci bio u Surčinu sa svojom “Pokretnom kancelarijom”, tada me je predsednik opštine, Steva Šuša, upoznao sa problemom koji je imala desetočlana porodica Jelić.
U tom momentu, porodica Jelić nije imala svoj dom i zaista se mučila sastavljajući kraj sa krajem.  Tada sam doneo odluku, da zajedno sa svojim prijateljima u saradnji sa  Fondacijom “Gnezdo” sakupimo sredstva i sagradimo kuću za ovu porodicu. Evo nas ovde sada, osam meseci kasnije, porodica Jelić ima svoju kuću koja je potpuno opremljena, deca imaju svoje sobe i sve što im je potrebno. Zahvalan sam svima koji su u ovome učestvovali, pre svega opštini Surčin koja je dala svoj plac, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, sveštenicima Draganu i Slobodanu zatim ljudima iz opštine koji su radili na ovome kao i svim donatorima koji su dali novac, dakle svima onima koji su radili sve kako bi ova porodica bila srećna. Ovo je dokaz kako svi možemo zajedno da činimo ovo društvo boljim i lokalna samouprava i crkva i ljudi dobre volje i da zajedno činimo dobra dela, što me čini srećnim", rekao je Vesić.

Foto: Informer

"Veoma sam srećna što smo završili jednu veliku stvar i porodici Jelić predali ključ od nove kuće.
Moram pre svega da se zahvalim Goranu Vesiću, na nesebičnoj pomoći zbog koje nismo morali da trošimo novac iz našeg budžeta kao i svim prijateljima Fondacije. Pored porodice Jelić, kuću je dobila i porodica Bulović u izgradnji je i pet kuća u Majskim poljanama za Srbe koji su izgubili svoje domove u strašnom zemljotresima u Hrvatskoj", istakla je Tanja Popović, direktorka Fondacije “Gnezdo”.

Ovom prilikom Nikolina Jelić nije krila emocije i svoju sreću.

"Ne mogu da vam opišem koji je osećaj sada kada smo dobili svoju kuću, deset godina smo živeli kao podstanari bilo je tu puno loših trenutaka kao i uspona i padova. Kada je došao gospodin Goran Vesić i Fondacija “Gnezdo” da nam kažu da će nam napraviti kuću, nismo mogli da verujemo. Želela bih da se zahvalim Goranu Vesić i Tanji Popović direktorki Fondacije kao i predsedniku opštine Stevi Šuši na svemu što su uradili za nas", rekla je Nikolina Jelić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set