• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2022

21:30

EVROPRAJD U FOTOGRAFIJAMA! Incidenti, kordoni policije i zastave u duginim bojama! (Foto)

Informer

Beograd

EVROPRAJD U FOTOGRAFIJAMA! Incidenti, kordoni policije i zastave u duginim bojama! (Foto)

Podeli vest

Srbija je na evropskom putu i poštuje evropske vrednosti kratak je rezime manifestacije "Evroprajd 2022.", održane uz velike napore kako organizatora tako i pripadnika MUP-a Srbije koji su obezbeđivali ovaj belosvetski događaj

Iako je Mup Srbije, iz bezbednosnih razloga, bio izričito protiv najavljene šetnje kroz centar Beograda učesnika "Gej parade", oni su se ipak okupili rešeni da istraju u svom naumu po svaku cenu...A ona je, s obzirom na proteste, mogla na bude prevelika.

Foto: Insider

 

Na svu sreću momci u plavom su bili na visini zadatka, pa su sve pretnje po bezbednost okupljenih rešili na zadovoljavajući način. Malo više varnica izbilo je kod Karađorđevog parka, gde je veća grupa huligana, sastavljena od pripadnika zloglasne navijačke grupe "Principi" Veljka Belivuka napala policajce. U napadu su koristili, drvene palice, baklje i topovske udare. Policajci koji kao da nisu očekivali toliko žestok napad, uskoro su odgovorili adekvatnom merom i huligane potisnuli prema Autokomandi, gde su se i razbežali.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jedan incident desio se i kod crkve Svetog Marka, naime jedan od protivnika gej parade uspeo je da preskoči ogradu koja je odvajala demonstrante i učesnike "Gej parade", ali je energičnom akcijom policije on ubrzo savladan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kristofer Hil

Na ulici je viđen i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil, tu se našao i Čeda Jovanović. Sve u svemu mnogo gužve niokočega. Po završetku "nazovi šetnje" učesnici Evroprajda produžili prema stadionu Tašmajdan gde je već počeo koncert, ostavljajući iza sebe puste ulice Beograda sa kojih su uskoro otišli i njihovi protivnici. Fotografije Informerovih fotoreportera svedoče o tome.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
krle

pre 1 godinu

Pohvalite Vucica izdajnika jos jednom Vucicevicu. Koliko je za vas 100:0 Vuciceve pobede za pobedom podrzavate na sajtu? Gde je patriotska osuda za predaju ksoova i ovu pederastiju. Vi ste izdajnici.

Gak

pre 1 godinu

Власт је преварила народ. Последње чегга се сећам да је вучић рекао и да бајден позове нема прајда. Сад видимо ко управља Србијом. Вучић је издао свој народ

master

pre 1 godinu

PM, usrana, i vama diktiraju americki ambasador i jos nekoliko *ovnara sta da radite, sta je sa odlukom da parade nece biti??cija vi naredjenja izvrsavate?? *picke pederske.

master

pre 1 godinu

Hill se sastao sa Vucicem i Brnabic, a vi koji dozvoljavate da vam Hill kaze sta treba i sta moze postali ste niko i nista, nece biti parade, ne Hill je reko da tako treba, govan ste vi svi zajedno jpm.

smedjeoka

pre 1 godinu

Slika 31 i 32, obuceni kao fasisti, sramota sta su cinili a govore da su nenasilni i da nikog ne provociraju. Vredjaju verujuci narod rugajuci se Bogu i sprdajuci se sa nama.

Dimitrije

pre 1 godinu

kako to lepo izgleda u lažiranju Informera. Gde su vam fotografije onog idiota koji karikira lik Isusa, fotografije onih koji uzvikuju Kosovo republika i ostale bljuvotine na albanskom u sred Beograda.... Padate sve niže i niže

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set