• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2023

10:20

PAZITE SE OVOG ČOVEKA! JEZIVA SCENA U AUTOBUSU 45 U BEOGRADU Manijak mastrubirao pred decom, niko ne reaguje! (VIDEO)

Instagram printscreen/Stop_nasilju1

Beograd

PAZITE SE OVOG ČOVEKA! JEZIVA SCENA U AUTOBUSU 45 U BEOGRADU Manijak mastrubirao pred decom, niko ne reaguje! (VIDEO)

Podeli vest

U vozilu javnog prevoza u Beogradu na liniji 45, juče je zabeležena jeziva scena kada je nepoznati muškarac u prisustvu putnika izvadio polni organ i počeo da masturbira

Naime, na društevnim mrežama pojavio se video snimak koji je izazvao pravu dramu u autobusu, u kom se vidi kako se muškarac samozadovoljava naočigled svih putnika.

Da stvar bude gora, video-snimak zabeležila su deca koja su sedela preko puta, a niko od putnika nije reagovao.

Sudeći po informacijama koje dolaze sa stranice "Stop_nasilju1", u okviru koje je ovaj video i podeljen, radi se o autobusu na liniji 45.

Korisnici su u komentarima istakli da su zgroženi ovim prizorom i masovno su ostavljali besne reakcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arkadije

pre 1 godinu

Za ovoga je šteta i metak potrošiti ali Šešeljev higijenski sistem bi bio dobar

Vesna

pre 1 godinu

Niko nije reagovao od putnika? Pa jel to normalno? Jel bilo muskaraca u autobusu? Da se udruze i drze ga, pozovu policiju, da mu neko nagazi nogom na "igracku" da mrdnut ne moze dok policija ne stigne. Pa da li je ovaj svet lud? Pazite, deca ga snimila. Gde su muskarci iz busa? Sutra ce vasu decu takav manijak da hvata. Ne, ja ovo ne razumem, zaista. Ko je tu lud? Bice da sh ludi svi koji su cutali dok je ludak pred decom izvodio svoje gadosti! Tako nam i treba, dok pametni cute, ludi vladaju! NEČUVENO!

Samo nastavite

pre 1 godinu

Samo nastavite sa popularizacijom ovakvih bolesnika. Sa svima onima koji masturbiraju svojim mozgom, koje intervjuisete i time pokusavate da privucete paznju citalaca. Samo napred pedercine moralne. Tako zaradjujete plate od svojih bolesnih gazda i tim hlebom hranite sebe i svoje namilije. Reci cete da vam je to posao? Ako, uzivajte bolesnici. Mrš stoko!!!

Lana

pre 1 godinu

Kako niko nije prišao i nokautirao manijaka i debilcina???? Koji smo mi bre narod??? Ili da su rekli vozaču da ne otvara vrata i pozvali policiju !!!!

general Ološ

pre 1 godinu

Sve "besni komentari" ljubitelja "demokratskih vrednosti", "ljudskih prava i sloboda", pa kako to traže za sebe, tako to moraju dati i raznoraznim devijantnim likovima sve dok nikoga direktno ne ugrožavaju. Nema zakona koji ovo sankciše tako da se ne ponovi. A zakoni su nam "u skladu sa demokratskim normama razvijenih zapadnih demokratija", ne baš kakvi su kod njih, nego kakve su nama eksperimentalno nametnuli. Ali ne, krivac je bolesnik kojeg država "iz humanih razloga" neće lečiti batinama koje su dokazano efikasna terapija u lečenju ove vrste bolesti, neće ga ni zatvoriti na dugotrajno lečenje u ustanovi zatvorenog tipa, jer mnoge NVO će graknuti o ugrožavanju ljudskih prava i sloboda...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set