• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

03.04.2019

19:21 >> 19:25

MILO PRODAO TAČIJU SRBE IZ CRNE GORE KOJI SU SE BORILI ZA KIM! Režimu u Podgorci ovo se ne sme oprostiti!

Društvo

MILO PRODAO TAČIJU SRBE IZ CRNE GORE KOJI SU SE BORILI ZA KIM! Režimu u Podgorci ovo se ne sme oprostiti!

Podeli vest

Tribunal u Prištini sudiće i pripadnicima Vojske Jugoslavije, iz Crne Gore, koji su 1999. godine na Kosovu i Metohiji, branili narod od NATO agresije, potvrđeno je Borbi, i za to je postignut dogovor između Hašima Tačija i Mila Đukanovića

Naime, kako piše crnogorska Borba vlast u Podgorici dala je zeleno svetlo Prištini za procesiranje značajnog broja vojnika iz Crne Gore.

Priština će tako izvesti na osuđeničke klupe patriote iz Crne Gore koje su htele da zaštite svoju zemlju od NATO agresije.

OLBRAJTOVA I KLINTONOVA U PRIŠTINI SLAVE OTIMANJE KOSOVA! Srbi neće nikad zboraviti "DOBRO KOJE STE NAM ISPORUČILI SA BOMBAMA"!

Hašim Tači je dogovorio sa Milom Đukanovićem da će Crna Gora postupiti po poternicama Prištine. Spisak uskoro treba da stigne u Crnu Goru, nakon čega bi mogla uslediti i hapšenja a zatim i izručenja Prištini - otkriva izvor iz ministarstva pravde.

Veliki broj vojnika iz Crne Gore je bio u redovima Vojske Jugoslavije tokom ratne 1999. godine na KiM. Čak 34 pripadnika vojske iz Crne Gore stradala su u ovim sukobima.

BRUTALAN NAPAD BRITANACA NA SRBIJU I RUSIJU: Optužili nas da film "Balkanska međa" RUŠI MIR I NEZAVISNOST KOSOVA!

"Sudovi" lažne države preuzeli su nedavno slučajeve ratnih zločina od Euleksa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Baš me interesuje koliko će Milogoraca da isporuči - ili samo Srbe !

slađa

pre 5 godina

Ako su Crnogorci skroz poludeli da dozvole da Milo Đukanović njihove građane predaje u ruke OVK zločincima u Prištini. Šta taj čovek neće da uradi kako bi ostao despot na Zapadnom Balkanu. Kriminalac i gotovo sektaš. Ljudi, probudite se.

RINGISPIL

pre 5 godina

Mislim da je Milo ovim postupkom sebi presudio.

Dejan

pre 5 godina

Ratni zlocinci moraju biti procesuirani bez obzira na prebivaliste.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija