• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

17.01.2020

18:08

ČUDO U HRAMU HIRSTOVOG VASKRSENJA U PODGORICI! Plamen od badnjaka formirao KRST, ovo je BOŽJI ZNAK! (FOTO)

Društvo

ČUDO U HRAMU HIRSTOVOG VASKRSENJA U PODGORICI! Plamen od badnjaka formirao KRST, ovo je BOŽJI ZNAK! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je navodno nastala ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, a na kojoj se vidi kako je plamen formirao krst

Navodi se da je u pitanju paljenje badnjaka, pa se pretpostavlja da je fotografija nastala na Badnje veče.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da je plamen nakon paljenja badnjaka formirao oblik koji nalikuje krstu.

NENAD IZ PANČEVA PRE 10 GODINA BIO KUM Sveštenik mi je tada nacrtao KRST NA ČELU, i otada mi se PRED SVAKI PRAZNIK DEŠAVA OVO

(VIDEO) CEO BALKAN SE PITA ko je hrabri Srbin KOJI JE NOSIO KRST PO MEĆAVI! Njegov identitet sada je otkriven!

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama i privukla je veliku pažnju, ali ne možemo da potvrdimo da li je autentična.

(VIDEO) BOG SE JAVI! Kraljevski Red Vitezova poziva hrabre: PLIVAJTE SA NAMA ZA ČASNI KRST!

OBOREN REKORD U PODGORICI! Narod brani svetinje, IZ DANA U DAN SVE VIŠE LJUDI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UFOLOG

pre 4 godine

I ako je fejk lepo izgleda. Nadam se da je sličnost sa plamtećim krstovima K.K.K. (KjuKjugs Klan) slučajna.

Isusovglasnik

pre 4 godine

Krst od od vtre do neba čine demonske sile zla !PRAVOSLAVLJE JE PREVARA OD SOTONR!!!! MRTVE VRAČARSKE RELIGIJE VODE U VEČNO ISPAŠTANJE,NEUGASIVI OGANJ !!!! ISUS SE VRAĆA ,POKAJTE SE ZA IDOLOPOKLONIČKU VERU ZA VRAČARSTVO,ZA POŠTOVANJE I SLAVLJENJE RASPADLJIVIH CRKAVA,HRAMOVA,RASPADLJIVIH SLIKA LAŽNIH SVETACA!!!! SLAVLJENJEM UMRLIH SLAVITE SVOJU PROPAST!!!!! PRAVOSLAVCI VI SLUŽITE SOTONI,U ROBSTVU STE !!!! ISUS JE UMRO DA OSLOBODI OD ROBSTVA GTEHU(SOTONI) SVAKOG KO GA PRIZNAJE ZA SPASITELJA!!!!! KO VERUJE U IME,U REČ,KOJA JE NEMATWRIJALNA,DIHOVNA,NERASPADLJIVA,U BOGA KOJI JE DUH I REČ JE DUH I REČ,TJ ISUS HRIST I NJEGOVOG DUHA SVETOGA IMA VEČNI ŽIVIT!!!!AMEN POKAJTE SE ISUSU,ILI PAKAO!!!!! 10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko mačem ubije, mora biti mačem ubijen. Ovde je strpljenje i vera svetih. 11 Zatim sam video jednu drugu zver kako izlazi iz zemlje. Imala je dva roga kao u jagnjeta, ali progovorila je kao aždaja. 12 Izvršavala je svu vlast prve zveri pred njom, i navodila je zemlju i one koji žive na njoj da se klanjaju prvoj zveri, kojoj je smrtna rana zacelila. 13 Činila je velika čuda - čak je i vatru s neba spuštala na zemlju pred ljudima. 14 Tako je zavodila one što žive na zemlji čudima koja su joj bila data da ih čini pred zveri i govorila je onima što žive na zemlji da naprave lik∗ zveri koja je imala ranu od mača, ali je preživela. 15 Bilo joj je dato da dâ duh liku zveri, kako bi lik zveri progovorio i učinio da se pobiju svi koji se ne klanjaju liku zveri. 16 I prisiljavala je sve ljude, male i velike, bogate i siromašne, slobodne i robo-

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17