• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

21.04.2020

20:15

IZ NIŠA STIŽU SJAJNE VESTI! BORBA SA KORONOM ULAZI U ZAVRŠNU FAZU! Nedimović: Do 23 časa biće otpušteno 252 pacijenta!

Društvo

IZ NIŠA STIŽU SJAJNE VESTI! BORBA SA KORONOM ULAZI U ZAVRŠNU FAZU! Nedimović: Do 23 časa biće otpušteno 252 pacijenta!

Podeli vest

Iz Kliničkog centra Niš i privremenih bolnica u tom gradu večeras do 23 časa biće otpušteno 252 pacijenta koji su izlečeni od virusa korona, izjavio je danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović koji je i šef kriznog štaba za Nišavski i Toplički okrug

Nedimović je za TV Pink rekao da je od 252 pacijenta koji će večeras na osnovu negativnog testa biti upućeni kući, 185 onih koji su bili u privremenim bolnicama, a ostatak iz KC Niš.

 

Prema njegovim rečima, njihov povratak kući organizovan je preko Hitne pomoći i Doma zdravlja, s obzirom da je dosta pacijenata, kaže Nedimović, iz Doljevca, Zaječara, Pirota, Bora i drugih mesta.

Govoreći o situaciji u Domu za smeštaj odraslih lica ometenih u mentalnom razvoju “Kulina”, Nedimović navodi da su u tom domu svi tesitrani, te da određen broj lica jeste pozitivan na Kovid19.

- Oni imaju lakšu kliničku sliku. Ukoliko bude neophodno, odvojili smo poseban deo u KC Niš za ova lica, kako ne bi bili u kontaktu sa ostalim pacijentima, jer oni zahtevaju poseban oblik brige - rekao je Nedimović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija