• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2020

15:46

A DA PITAM JA NEŠTO VAS...Doktorka Darija na konferenciji iznenadila NOVINARE JEDNIM PITANJEM KOJE JE IZAZVALO MUK (VIDEO)

Društvo

A DA PITAM JA NEŠTO VAS...Doktorka Darija na konferenciji iznenadila NOVINARE JEDNIM PITANJEM KOJE JE IZAZVALO MUK (VIDEO)

Podeli vest

U Srbiji je u toku popuštanje mera koje su uvedene zbog epidemije koronavirusa, ali se dalji tok još ne može sa sigurnošću predvideti.

Na konferenciji za novinare na kojoj su saopšteni novi podaci o umrlima i zaraženima u Srbiji, jedno od pitanja bilo je i da li će policijski čas biti na snazi u vreme praznika, odnosno 1. maja.

- Svako dalje uvođenje ili popuštanje mera biće urađeno u skladu sa procenom situacije, odnosno, kako se virus bude ponašao - rekao je Zoran Gojković, a onda je reč uzela doktorka Darija Kisić Tepavčević.

Foto: Tanjug

 

- A da pitam ja vas nešto. Da li ima neko od vas ko ne bi izašao sa porodicom napolje za vikend i 1. maj ako ne bude policijskog časa? - a na ćutanje koje je dobila kao odgovor rekla je:

- Onda mislim da vam je odgovor jasan, šta je preporuka svih nas.

U Republici Srbiji je do 15 časova 25. aprila 2020. godine registrovano ukupno 7.779 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 5.051 osoba od kojih su 296 pozitivna. Na respiratoru je 91 pacijent, saopšteno je na konferenciji Kriznog štaba


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 4 godine

A da pitam ja vas nesto, da li vidite da je svakog dana mnogo ljudi na ulici, setalistu, parkovima sa svojim porodicama. Da li vidite guzve ispred i po prodavnicama gde je na par kvadratnih metara u radnji lo 10ak ljudi? Sta bi bilo drugacije?

Megi

pre 4 godine

Ми смо се, за разлику од Шведске, одлучили за ригорозније мере, па имамо много мање умрлих. Докторка је у праву, гледајући са аспекта наше одлуке. Да ли ће то бити добро и за колективни имунитет, време ће показати.

Mirjana

pre 4 godine

Moja porodica ne ni izasla, imamo obolelog od raka dojke od 64 godina sa oslabljenim imunitetom od hemioterapija, asmaticara studenta od 23, kao ni mnoge porodice koje imaju osetljive clanove. Ugrozeni smo i odlaskom na pijacu, u market, na poslu, okruzeni ljudima bez maski koji ili ne veruju u virus, misle 5G i cipovanje ili im nije stalo do drugih, misle da oni ne mogu biti asimptomaticni prenosioci, jos se i podsmevaju nama sa maskama. Bolje da ste savetovali vlast da umesto 100 e na molbu, proizvede i podeli narodu besplatne maske, uvede obavezno nosenje van kuce, za mesec dana pusti u prodaju za 30 din. nego sto jos vise budite sumnje u ozbiljnost virusa na stetu nas koji smo odgovorni i koji uz vase mere, guzve i bahate asimptomaticne bez maski ko zna hocemo li sacuvati zivote svojih bliznjih. Bas Vam hvala

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17