• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2020

09:50

(VIDEO) SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO, U STUDIJU NASTAO MUK! Uključio se dr Tiodorović, a onda je nastao HAOS: USTAĆU I OTIĆI ĆU!

Društvo

(VIDEO) SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO, U STUDIJU NASTAO MUK! Uključio se dr Tiodorović, a onda je nastao HAOS: USTAĆU I OTIĆI ĆU!

Podeli vest

U Jutarnji program TV Prva uključio se iz Niša prof. dr Branislav Tiodorović, a zbog razgovora u studiju o putovanjima i letovanjima, nastao je haos

U studiju su voditelji Srđan Predojević i Jovana Joksimović razgovarali sa svojim gostima o putovanjima, o otkazivanju aranžmana i odlasku na letovanje, a kada se iz Niša u program uključio prof. dr Branislav Tiodorović, nastao je haos!

KADA OČEKUJEMO TREĆI PIK KORONAVIRUSA I KOLIKO ĆE ON BITI JAK?! Dr Tiodorović: MOŽE DA BUDE KRITIČNO, PRETI NAM OZBILJAN PROBLEM!

“Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih,” rekao je on.

Voditeljka je rekla da lepo raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, što Tiodorović nije prihvatio kao izgovor.

ALARMANTNO UPOZORENJE DOKTORA TIODOROVIĆA! Bio sam šokiran kada sam video OVE PRIZORE, za dve nedelje čekaju nas NEPRIJATNE BROJKE

“Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću,” rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

Foto: printscreen TV Prva

“Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dana… Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas,” rekao je on.

UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA TIODOROVIĆA! Sad nikako ne smemo da se uljuljkamo!

“Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo,” rekao je on.

VAKCINIŠITE SE, LJUDI! TO JE JEDINI NAČIN DA SE SPREČE POSLEDICE SPAJANJA DVA VIRUSA! Preti nam sudar gripa i korone!

 

“Odluka je zasnovana na epidemiološkoj situaciji i ekonomiji. Ako želimo da protok ljudi i robe teče, ako dolaze studenti ili poslovni ljudi, ne treba im zatvarati granice. Možda ćemo im uvesti obavezno javljanje. Postojaće mogućnost elektronskog popunjavanja upitnika, određivanja da li se neko dalje javlja u kovid ambulantu,” rekao je on, a opet se naljutio kada su ga zapitkivali o meri javljanja i nadzora.

“Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali”, povisio je ton.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 3 godine

Dr Tiodorović je, po običaju, u pravu, a ja, sa izuzetkom ovoga puta, kada god vidim da program vodi Jovana Joksimović, menjam kanal jer je tolika količina pametovanja i prepotentnosti zaista nepodnošljiva.

Bez Karantina Ne Valja

pre 3 godine

Ово доказује да јучерашња одлука о надзору над онима који долазе из иностранства неће дати неки нарочит резултат. Ако ће надзор над онима који долазе из иностранства дати резултат у смислу спречавања ширења короне, зашто би се доктор Тиодоровић сада нешто нервирао у вези са путовањима. Оду људи, врате се, ставе се под надзор, и не унесе се корона у земљу. По мени, овом својом реакцијом, доктор Тиодоровић показује да он уствари не верује у одлуку Кризног штаба о надзору када се неко враћа из иностранства. У праву је ако не верује у одлуку о надзору, а мени се чини да не верује, јер да верује не би имао разлога да реагује на начин на који је реаговао. Наравно, погранични карантин би био нешто сасвим друго. Оде неко, враћа се у земљу, онда се смести у карантин, па ако се разболи, онда се лечи, ако се не разболи, онда после 14 дана изађе из карантина. Коме се у земљи деси да буде стицајем околности у контакту са неком оболелим, и такав иде у карантин. Заразне болести, ако нема вакцине, већ се вековима успешно сузбијају карантином, у данашње време на Новом Зеланду, у Кини, у Вијетнаму, и све те земље неупоредиво боље пролазе од нас. Гледано у односу на број становника, ми десетинама пута пролазимо горе по броју случајева оболелих од короне.

Sofra

pre 3 godine

A koja je razlika letovati u zemlji ili u inostranstvu???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija