• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.12.2020

16:48

MOZZART PODRŽAO LEKARE U BATAJNICI DONACIJOM VITAMINSKIH PAKETA

Društvo

MOZZART PODRŽAO LEKARE U BATAJNICI DONACIJOM VITAMINSKIH PAKETA

Podeli vest

Ova kompanija nastavila da pruža podršku iscprljenim medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa, velika akcija uručenja voća nastavljena u novoj kovid-bolnici

Nova kovid-bolnica u Batajnici primila je prve pacijente početkom decembra, a hrabri lekari od prvog dana ulažu nadljudske napore u borbi za ljudske živote. Pogledi iza zaštitnih vizira su puni umora, a kompanija Mozzart se potrudila da im barem malo olakša teške smene. Velika akcija podela paketa voća nastavljena je u ovoj ustanovi.

Bolnica je prve pacijente primila početkom decembra i zaposleni rade u tri smene. Najlepše hvala kompaniji Mozzart  u ime svih zaposlenih i direktorke bolnice Tatjane Adžić Vukićević na ovoj velikoj podršci u vidu vitaminskih paketa koji će nam mnogo značiti u trenucima predaha – istakla je Biljana Jokic, koordinatorka medicinskih sestara kovid bolnice Batajnica.

Foto: Promo

Sve što je potrebno doktorima u jeku pandemije, kompanija Mozzart se trudi da obezbedi kroz niz akcija kako bi pomogla državi i zdravstvenom sistemu u borbi protiv korona virusa. Isporukom paketa voća u 40 bolnica i kovid-ambulanti širom zemlje poslata je poruka – hvala svim medicinskim radnicima.

Foto: Promo

Kroz ovu akciju do sada je uručeno oko 75 tona vitaminskih paketa. Veoma je važno da lekari u ovom teškom trenutku osete da imaju podršku cele zajednice, a mi se trudimo da im stalno pokazujemo koliko smo zahvalni na svim naporima koje danonoćno čine. Prethodnih nedelja smo donirali krevete za intenzivnu negu, kako bismo probali da rasteretitimo kapacitete u bolnicama, a nastavićemo da pružamo podršku i osluškujemo potrebe bolnica i samih lekara – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Foto: Promo

Lider u priređivanju igara na sreću je od početka pandemije izdvojio oko milion evra u borbi protiv korona virusa,  kroz donaciju sredstava za kupovinu respiratora, finansijske injekcije zdravstvenim ustanovama ili nabavkom potrebne opreme za bolnice. 


Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija