• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2021

11:55

OD UTORKA 9. februara MASOVNA REVAKCINACIJA GRAĐANA, podsetnik putem SMS poruke

Društvo

OD UTORKA 9. februara MASOVNA REVAKCINACIJA GRAĐANA, podsetnik putem SMS poruke

Podeli vest

Od utorka, 9. februara počinje revakcinacija građana koji su vakcinu protiv virusa korona primili prvog dana masovne imunizacije - 19. januara

I naredne tri nedelje, osim redovne vakcinacije, predstoji i revakcinacija pola miliona građana koji čekaju drugu dozu.

- Mi ćemo, osim punktova koji će raditi revakcinaciju, obezbediti punktove i za vakcine, gde ćemo raditi prvu vakcinaciju građana koji po kriterijumima dolaze na red za imunizaciju - rekao je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije Mihailo Jovanović.

On je za Tanjug naglasio da će se truditi da građani na revakcinaciju idu na iste punktove gde su vakcinisani, a da će za one koji prvi put treba da se vakcinišu biti organizovani posebni punktovi.

- Dva dana pre zakazane revakcinacije građani će dobiti podsetnik putem SMS poruke i mejla da treba da dođu na revakcinaciju - rekao je Jovanović.

Ističe da su za sve vakcinisane građane ostavljene doze za revakcinaciju, tako da nema mesta za zabrinutost.

Do sada se za vakcinaciju prijavilo skoro 900.000 građana putem portala eUprava ili kol centra na broj 0800 222 334.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija