• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.03.2021

20:58

REBIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O HRKALOVIĆKI, PAPIĆU, VELJI NEVOLJI I POLIGRAFU: Gospođu sam poznavao, on je tri stepenika ispod mene...

Društvo

REBIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O HRKALOVIĆKI, PAPIĆU, VELJI NEVOLJI I POLIGRAFU: Gospođu sam poznavao, on je tri stepenika ispod mene...

Podeli vest

Direktor policije Vladimir Rebić gostujući na TV Vesti govorio je o hapšenju grupe Velje Nevolje i svih osoba koje se dovode u vezu sa ovom organizacijom

Rebić je istakao kako je policija u poslednje vreme pod lupom javnosti, ali i da su oni imali i ranije ovako uspešne akcije.

- Radimo posao, ovo je samo jedan viši nivo na kom smo uspeli da dokažemo određene kriminalne aktivnosti ove kriminalne grupe. U poslednjih mesec dana smo više u fokusu medija, što ne znači da ranije nije bilo rada. Sada su sazrele okolnosti da se ova kriminalna grupa raskrinka - rekao je Rebić.

Rebić je komentarisao i Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji je večeras negirao krivično delo - trgovinu uticajem. Ovom prilikom Rebić je istakao i kako veruje da ovo nije kraj hapšenju osoba iz policije.

- Iskren da budem, nisam imao neposredne kontakte s njim. On je tri stepenika ispod mene, nisu me obaveštavali o njegovim aktivnostima. Kasnije, kada se pojavio taj snimak s luksuznim vozilom, postalo je sumnjivo kako jedan policijski službenik s platom od 100 hiljada dinara, vozi takav automobil. Koliko znam, vozilo se ne vodi na njega. Verujem da ovo nije kraj hapšenja ljudi iz policije - izjavio je Rebić.

Rebić je komentarisao i Dijanu Hrkalović.

- Poznavao sam gospođu. Prvo je bila zamenik šefa kabineta. Imali smo korektnu saradnju. Hajde da pustimo istragu da utvrdi šta se dešavalo. Ispitaće se sve kolege, a pratimo u medijima za šta je sve gospođa Hrkalović optužena - rekao je Rebić.

A o poznanstvu sa Veljom Nevoljom direktor policije kaže:

- Ako bilo ko misli da imam neke veze sa Belivukom i njegovom ekipom, ja sam spreman na poligraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Micc

pre 3 godine

Ma kakav Rebic.... neki mekusac....koji sa nicim nije upoznat i nema pojma o nicemu....koji je na kljucnim pitanjima izvrdao..... on bi poligraf prosao glatko....

folker

pre 3 godine

Ženo, ako te puste "nizvodu" povuci i ostale, reci sve što znas.

PANTELIJA

pre 3 godine

Какав си ти директор а незнаш шта ти се ради у фирми? Где је твоја одговорност? Нема је? Маца ти појела језик? А како је било лепо док сте смењивали професионалце и школоване само зато што се нису уклапали у вашу слику МУП-а. Нешто вам је слика искривљена.

Petrosijan

pre 3 godine

Svi koji su imali kontakte sa Veljom moraju se proveriti i ispitati.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija