• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

28.03.2021

18:25

ISPRED HALE "ČAIR" NEPREGLEDNA GUŽVA! I Makedonci pohrlili u Srbiju na vakcinaciju: Kod nas ne vredi da se čeka, JEDNOSTAVNO NEMAMO VAKCINE! /VIDEO/

Društvo

ISPRED HALE "ČAIR" NEPREGLEDNA GUŽVA! I Makedonci pohrlili u Srbiju na vakcinaciju: Kod nas ne vredi da se čeka, JEDNOSTAVNO NEMAMO VAKCINE! /VIDEO/

Podeli vest

Danas je tokom dana bilo nemoguće kolima prići sportskoj hali Čair u Nišu

Na parkingu kod Sportske hale Čair u Nišu gde se vrši vakcinacija - samo registracije iz regiona. Ispred hale, nepregledna gužva. Veliki broj građana iz regiona čeka u redu za vakcinu.

SVE JE IŠLO TAKO BRZO KAO DA SU KINEZI ORGANIZOVALI! Region bruji o vakcinaciji u Beogradu, čak su i Hrvati priznali: Fantastična Srbija!

Danas je tokom dana bilo nemoguće kolima prići sportskoj hali Čair u Nišu. Svuda unaokolo parkirani automobili sa makedonskim tablicama. A red kod hale, nepregledno dugačak – ne vidi se ni početak, ni kraj, piše DW.

Formirana su dva reda - u jednom čekaju privrednici iz regiona koji su se prijavili preko Regionalne privredne komore Srbije, a u drugom, znatno dužem čekaju oni koji su se prijavljivali preko e-Uprave.

 

 

Stoje već satima u redu dok sitna kiša rominja, i spremni su da izdrže do kraja. Kažu, malo im je hladno, ali prevalili su veliki put kako bi dobili vakcinu. Stariji građani, već nisu raspoloženi za razgovor, umorni su jer su dugo na nogama. Čuli su da mogu biti vraćeni ukoliko nestane vakcina, i nadaju se da se to neće desiti baš njima.

Zoran Samardžijski iz Skopja se prijavio preko e-Uprave, ali još uvek nije dobio termin.

Foto: printscreen

- Preko prijatelja koji su juče primili vakcinu smo saznali da može slobodno da se dođe na vakcinaciju, ali izgleda da je previše ljudi došlo pa nam sada kažu da smo džabe u redu. Ja ću ostati do kraja kada sam već tu. Probaću na sve načine da primim vakcinu jer mislim da kod nas ne vredi da se čeka, jednostavo ih nemamo - kaže on i dodaje da je neizmerno zahvalan narodu i Vladi Srbije koji su omogućili da se i stanovnici regiona vakcinišu.

Ako ne bude uspeo danas, doći će ponovo kada dobije termin.

Mnogi građani Severne Makedonije imaju sličan problem kao sagovornik iz Skopja. Neki od njih nisu dobili termin, neki se nisu ni prijavili, a došli su da se vakcinišu, a neki su dobili termin, ali za Beograd, pa pokušali ipak da se vakcinišu u Nišu jer im je Niše bliže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oradea

pre 3 godine

Zasto se parama srpskih gradjana vakcinisu strani drzavljani?

Goran

pre 3 godine

Ovi moji makedonci, primaju bocku samo da bi isli na odmor, kod cigana,juznih cigana na more. Sramota me, ovi normalni bili nisu.

Radojica

pre 3 godine

ko je dopustio da se strani gradjani fakcinisu o nasem trosku? pogotovo sto znamo da nam te zemlje nisu prijateljske; medju prvima su podrzali otcepljenje nase pokrajine niko od nas nije dozvolio nikome da baca na druge nasu muku/pare Vucicu nije ti ovo deda ostavio!! sram vas bilo otimate ljudima decu, poklanjate vakcine makedoniji i crnoj gori koje su vec dokazani prijatelji albanaca sa Kosova i Metohije; sada i da se besplatno vakcinisu e ne moze kao i studenti iz crne gore donesi bato zvanica dokument da si gradjanin Srbije pa onda moze mene su vratili sa vacinisanja, rekli poslali vakcine u Nis za koga bre?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija