• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2021

19:38

DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ NIKAD OŠTRIJA: Vakcina je dostignuće čovečanstva, neodgovorno pričati da je opasna!

Društvo

DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ NIKAD OŠTRIJA: Vakcina je dostignuće čovečanstva, neodgovorno pričati da je opasna!

Podeli vest

Doktorka Danica Grujičić komentarisala je trenutnu situaciju sa korona virusom u Srbiji

- Ja živim za to kada će prva vakcina biti zapakovana na Trolaku ovde kod nas i ako to zaista bude tačno, mi ćemo se osloboditi korone i pre leta. Veoma me raduje činjenica da će Torlak konačno krenuti u proizvodnju vakcine.

Najpre pakovanja, a potom i na proizvodnju. Nadam se da će to biti jedan izuzetan povratak na tržište, i jako je važno da mi imamo svoju vakcinu, bez obzira što ne sumnjam u kvalitet nijedne od vakcina, ali je jako važno da Srbija bude vakcinalno nezavisna država, jer onda niko ne može da vas ucenjuje - navodi dr Danica za Kurir.

Foto: printscreen RTS

Ona je navela da je neophodno da Torlak ostane državna institucija.

- Torlak treba da ostane državni i on treba da nam da vakcinu, i nadam se da će se vratiti poverenje u narodu vezano za vakcine. I to bi trebalo da bude kraj tih besmislenih priča kako su vakcine opasne. Vakcina je dostignuće čovečanstva, u to ne sumnjam. Imati svoju vakcinu proizvedenu u državi samo je dokaz da smo mi jedna ozbiljna država koja brine o svojim građamnima.

NEMA LJUBLJENJA, ČESTITANJA I IGRANJA! Evo kako bi u narednom periodu mogle da izgledaju svadbe, odlazak u noćni klub i na koncert!

Doktorka Grujičić oštro je iskazala svoj stav o onima koji govore da je vakcinacija opasna.

- Pričati o tome da se ne treba vakcinisati je potpuno neodgovorno. Ljudi često čuju ono što žele, ne slušaju dobro - kaže doktorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miloš

pre 3 godine

Dosta bre ženo samoreklame, bavi se onim što znaš, ostavi se viuše prića za koje nisi kompetentna.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija