• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

13.07.2021

21:46

SRBI, PLANIRATE U GRČKU?! OVO SU NOVE MERE, KREĆU OD PETKA! Rigorozne kontrole i ograničenja, dobro ih zapamtite - INAČE...

Promo

Društvo

SRBI, PLANIRATE U GRČKU?! OVO SU NOVE MERE, KREĆU OD PETKA! Rigorozne kontrole i ograničenja, dobro ih zapamtite - INAČE...

Podeli vest

Zbog povećanog broja zaraženih i nedovoljno vakcinisanih građana, Grčka je objavila novi plan mera, a neke utiču i direktno na turiste

Zbog povećanja broja zaraženih, a i povećanog broja turista koji tokom leta boravi u Grčkoj, vlasti ove zemlje, prinuđene su da, zbog slabe vakcinacije građana, uvedu nove mere zbog sprečavanja širenja korona virusa.

Dva problema, sprečavaju brzi i konačni izlazak iz pandemije, a to su pojava agresivne mutacije delta soja korona virusa i procenat građana koji još uvek ne želi da se vakciniše. Ovo je navelo vlasti da uvedu novi paket mera, koje će stupiti na snagu u petak.To je dvostruka pretnja koja utiče na većinu zemalja danas, prisiljavajući neke od njih da se vrate strogim ograničenjima, kaže u saopštenju za medije premijer Grčke Kirijakos Micotakis.

RUSIJA NIKAD BRUTALNIJA! AMERI, AKO NAĐEMO VAŠU VOJSKU KOD SUSEDA AVGANISTANA BIĆE... Moskva skinula rukavice, Vašington sada zna šta ga čeka?!

Kada je u pitanju Grčka, pored obavezne vakcinacije za osoblje u domovima za stare, vojnike i zdravstvene radnike, novi paket mera koji stupa na snagu u petak, pogodiće i ugostiteljske objekte i kulturne ustanove.

- Do kraja avgusta svi zatvoreni prostori, noćni klubovi, barovi, bioskopi i pozorišta primaće isključivo vakcinisane posetioce. Njima će takođe biti ograničeno koliko osoba mogu da prime u jednom trenutku. Svi vakcinisani građani, moći će da preko digitalne aplikacije dobiju potvrdu o vakcinaciji koju će morati da pokažu zaposlenima u objektu - piše u saopštenju premijera.

To znači i da će tokom leta rekreacija, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, podrazumevati samo sedenje, a ne stajanje. U saopštenju se dodaje da će se tokom leta primenjivati rigorozne kontrole, budući da je tokom leta turistička sezona i veći broj građana dolazi u ovu zemlju na odmor, pa je rizik od zaraze veći.

KURTI, NA ČEMU SI TI?! SRBIJA TERORIŠE SRBE NA KIM, PRIŠTINA IH ŠTITI! Sa ovakvim čovekom Beograd mora da vodi dijalog! ZA OVO SU KRIVI BRISEL I SAD!

- Vreme je da se svi ujedinimo kako bismo ulepšali našu stvarnost. Tada cěemo otkriti da zajednička pravila ne dele, već ujedinjuju - piše na kraju saopštenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija