• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

06.08.2021

12:11

Neistine i medijske manipulacije United grupe kao odgovor na tržišne uspehe Telekoma Srbija

Društvo

Neistine i medijske manipulacije United grupe kao odgovor na tržišne uspehe Telekoma Srbija

Podeli vest

Nastavlja se kampanja medija u vlasništvu United grupe protiv Telekoma Srbija

Mediji u vlasništvu United grupe ne biraju sredstva u plasiranju neistina sa ciljem urušavanja ugleda Telekoma Srbija. Svedoci toga smo posebno poslednje tri godine od kada je Telekom Srbija pokrenuo ambiciozni razvojni projekat na tržištu Srbije i regiona.

Najnovija u nizu neistina medija u vlasništvu United grupe jeste pokušaj da planiranu javnu nabavku "Infrastruktura železnice Srbije“ proglasi za avansno plaćanje Telekomu Srbija.

S tim u vezi, a radi istinitog informisanja javnosti, važno je istaći sledeće činjenice:

Telekom Srbija nema zaključen ugovor o pružanju telekomunikacionih usluga sa kompanijom Infrastruktura železnice Srbije za 2022. godinu.

Svoje usluge Telekom Srbija ne naplaćuje unapred, avansno, već mesec za mesec i to nakon završenog obračunskog perioda.

Metodi koje United grupa i mediji u njenom vlasništvu koriste su u toj meri besmisleni i zlonamerni da najviše govore o nemoći da se u fer tržišnoj utakmici izbore sa Telekomom Srbija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо Телеком Србија, а.д., Београд, у целини.

dzudža najjači si

pre 2 godine

Dajte botu sendvič sa salamom specijal i kobaju grande. Trudio se...

slađajanjelj

pre 2 godine

Porška Telekomu u ovom slučaju. Pre svega, infrastruktura zel Srbie je poslednji dvogodišnji ugovor za mob telefoniju produžila u septdembru 2019. Svi ostali pojedinačni ugovori potpisivani su prema potrebama za servisima i uslugama u postojećoj javnojtelekomunikacionoj mreži Telekom Srbija, a za potrebe regulisanja saobraćaja i obavljanja delatnosti u kopnenom saobraćaju Upravljača Infrastruktura zel Srbije. Pošto je u pitanju javna telekomunikaciona mreža Telekom Srbija, diletanti koji rade u Infri ne znaju da ovo nisu javne nabavke prema Zakonu o xavnim nabavkama, član 13 i član 14 stav 1. Upravljač javnom žel infrastrukturm je prem svojim sektorskim zakonima u obavezi da obezbedi sve uslove za bezbedno obavljanje zel saobraćaja, a Telekom da njegova mreža besprekorno funkcioniše. UG ne razume da ne postoji kategorija avansnog plaćanja, kao i da Infra nij4 RTS, ne emituje program, već se bavi održavanjem i upravljanjem zel infrsdtrukture. Nijedan operater u Srbiji nemacitet infrsstrukturne i logističke kapacitete za obezbeđivanje bezbednog zel saobracaja koriscenjem javne telekomunikacione mreze Telekoma. Osim toga, Telekom i Infra imaju zajedniku telekomunikacionu kanalzaciju, optiku u tunelima, projekte. Ne mogu da preskocim trodkove i kontrolu koje sam objedinila, unakrsnu proveru podataka o realizaciji poslova, hitne intervencije, povezivanje IP, mob i fiksne telefonije. Inernet i intranet mreze itd. To je sada sve jedan jedinstveni sistem. Telekom Srbija je u svakom slucaju u pravu i odavno sam njihovoj menadzerki Natasi Todorovic preporucila da se i zvanicno licenciraju kod Direkcije za zeleznicu.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija