• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2021

10:24

BORBA SA VATRENOM STIHIJOM NE PRESTAJE Srpski vatrogasci i dalje gase požare u Grčkoj

MUP Srbije

Društvo

BORBA SA VATRENOM STIHIJOM NE PRESTAJE Srpski vatrogasci i dalje gase požare u Grčkoj

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice nastavljaju svoje angažovanje na lokalizaciji i likvidaciji požara u Grčkoj.

Juče i tokom noći 35 vatrogasaca-spasilaca nastavili su rad na lokalizaciji požara u selu Avgarija u severnoj Eviji.

Stanje na terenu je stabilno, a tokom noći vatrogasci- spasioci su dežurali na opožarenoj površini i držali liniju požara pod kontrolom. 

Foto: MUP Srbije

Požar u Grčkoj

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici Helikopterske jedinice su gasili požar u rejonu Mesapia koji su u 15 naleta izbacili 20 tona vode, a potom intervenisali i na Peloponezu gde je izbačeno 26 tona vode u 23 naleta. 

Već peti dan vatrogasci-spasioci iz Niša, Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, Jagodine, Kruševca i Kraljeva, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice MUP-a danoćno gase požare na severnoj Eviji. 

Na licu mesta je i medicinski tim Sektora za ljudske resurse koji takođe danonoćno vodi računa o zdravlju naših vatrogasaca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srpski vatrogasci objavili dramatičan snimak iz Grčke!
Društvo

Srpski vatrogasci objavili dramatičan snimak iz Grčke!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice koji su upućeni u Republiku Grčku kako bi kolegama pomogli u gašenju požara koji je zadesio ovu zemlju nastavili su i tokom jučerašnjeg dana borbu sa vatrenom stihijom.

12.08.2021

09:50

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17