• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

22.08.2021

22:48

SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U UTORAK!

Tanjug/Zoran Žestić

Društvo

SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U UTORAK!

Podeli vest

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana u utorak u Palati Srbije, saznaje Telegraf.rs

Podsećamo, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon izjavio je juče da je u međuvremenu doneta odluka o škola, odnosno da će đaci od 1. septembra normalno krenuti na nastavu, ali da imaju obavezu da nose masku.

Izvor Telegrafa.rs iz Kriznog štaba kaže da će jedna od tema na sednici biti i kako povećati stepen vakcinacije, zauzdati delta soj koji je zarazniji od svih, ali na sreću, ne daje kao vuhanski i britanski tešku krvnu sliku. Na kliničarima je i da objasne zašto među obolelima ima i onih koji su već preležali koronu, kao i onih koji su vakcinisani.

Medicinski deo štaba je saglasan da je četvrti talas koronavirus počeo pre nego što se očekivalo - u septembru, kao i da su za njega krivi letovanja i slavlja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Jasno je da vakcina ne deluje na delta soj, cak su i inostrani naucnici to potvrdili. Skoro sve drzave sa visokom stopom vakcinacije imaju bas mnogo obolelih.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija