• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D./Informer.rs

11.12.2021

08:38

Skole je u vreme Arkanovog ubistva davao 20.000 maraka nekima samo da se pojave u hotelu! Slično je bilo i u vreme Đinđićevog ubistva!

Informer.rs

Društvo

Skole je u vreme Arkanovog ubistva davao 20.000 maraka nekima samo da se pojave u hotelu! Slično je bilo i u vreme Đinđićevog ubistva!

Podeli vest

U ekskluzivnom razgovoru za Informer, Bojan T. (43), nekadašnji Spasojevićev lični kurir, čovek u koga je šef mafije imao veliko poverenje otkrio je malo poznate detalje o Dušanu Spasojeviću zvanom Šiptar

Bojan T,  je u ispovesti za Informer otkrio da je i on, na ovaj ili onaj način, bio tu u vreme ubistva Zorana Đinđića.

A reci mi u trenutku kada se događa to kada je ubijen premijer, gde si ti šta ti radiš? 

- Pa i ja sam tu i nisam tu. 

Aha 

- Znači drago mi je bilo zbog toga. 

Da ipak nisi imao neke veze sa tim. 

- Pa da normalno. 

Kako kaže, dok je bio u zatvoru pričao je sa ostalim momcima koji su morali da budu prisutni na ulici u vreme ubistva.

Foto: Zoran Sinko

- Niko nije znao kako će to da bude, možda par ljudi, ostali su samo morali da izvršavaju naređenja da budu tu u tom momentu i tako. To ti je nešto isto ko što je Skole napravio kad je planirao Arkanovo ubistvo. Neki su momci ubijeni zbog toga što su tamo popili gusti sok tamo nisu imali veze sa Arkanovim ubistvom. Ali su bili tog trenutka u hotelu interkontinental. Tako je i kada je organizovano Arkanovo ubistvo mnogo momaka izgubilo život, da nisu imali veze sa tim. Skole pozvao lično da dođu na kobminaciju daće im po 20 hiljada maraka da se pojave u Interkontinentalu. Rećiću vam jedno ime dečka koji nije imao veze sa tim Mirko Tomić Bosanac, on je bio kockar nije bio ubica. 
- rekao je u ispovesti Bojan. 

Foto: Informer.rs

Pretpostavljam da si, kao i svi mi, mogao da gledaš na televiziji nakon ubistva Zorana Đinđića su se pojavile neke poternice ti ljudi su bili na poternicama i tako dalje ti pretpostavljam to pratiš kao i svi mi preko televizora, kakav ti je utisak svega toga bio jel si se u tim trenucima možda čuo sa nekim?

- Mmm pokušao sam da dobijem 2,3 broja poznata telefona, ali su svi bili isključeni. Svi su bili isključeni? Da pitam o čemu se radi šta se dešava. Ja mislim da sam hteo da zovem Krsmanoviće oni su bili isključeni i to je to. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ko su ubice Harisa Brkića? POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU ISPOVEST ličnog kurira vođa "Zemunskog klana"
Društvo

Ko su ubice Harisa Brkića? POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU ISPOVEST ličnog kurira vođa "Zemunskog klana"

Košarkaš Partizana Haris Brkić ubijen je 12. decembra 2000. dok je pokušavao da se suprotstavi lopovima koji su mu obijali kola na parkingu ispred hale 'Pionir' u Beogradu! Brkić je kobnog dana nešto ranije završio trening i izašao je iz hale, kada je na parkingu spazio Mirka B. i Čedu Č. kako mu kradu automobil. Pojurio ih je, a ova dvojica su zapucala i ubila ga! Nekoliko godina kasnije Mirko B. je ubijen u obračunu sa policijom, a Čeda je izvršio samoubistvo (pun identitet Brkićevih ubica poznat je redakciji Informera)

08.12.2021

11:10

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija