• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

31.12.2021

09:00

DA LI STE SPREMNI ZA NAJBOLJA HOLIVUDSKA OSTVARENJA TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA?! Pinkovi filmski kanali kao i do sada nude najbolju zabavu!

Promo

Društvo

DA LI STE SPREMNI ZA NAJBOLJA HOLIVUDSKA OSTVARENJA TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA?! Pinkovi filmski kanali kao i do sada nude najbolju zabavu!

Podeli vest

Neizvesno i turbulentno vreme u godinama iza nas sasvim sigurno doprinosi činjenici da se više nego ikada radujemo godini koja nam ide u susret. Da se konačno opustimo sa svojim najmilijima i da osetimo duh zajedništva i bezbrižnosti. Saveznik u toj misiji nepogrešivo je TV PINK koji broji do 60 svojih kanala, a dobar deo upravo je posvećen istančanom ukusu raznolike publike koja sa pravom uvek, a tokom praznika posebno čeka najnovija ostvarenja, ali i najbolje ocenjene holivudske filmove koje smo voleli i kojima se sa radošću ili sentimentom uvek vraćamo.

PINK PREMIUM sa zadovoljstvom 31. decembra predstavlja holivudski hit “Veliki Getsbi“ u 22 časa, kao maestralni „Titanik“ tačno u ponoć. Zagrejavanje za najsjajniju noć svakako je prava stvar uz ova dva Oskarom ovenčana ostvarenja u kojima je Lionardo Di Kaprio briljirao i doprineo utisku da se i danas gledaju sa istim žarom kao i u godinama kada su tek izašli na bioskopsko platno.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Odred otpisanih“ na kanalu PINK PREMIUM u 20 časova donosi priču o grupi jedinstvenih superzlikovaca, koji se nalaze u zatvoru visoke sigurnosti i regrutovani su za tajni zadatak. Oni su opasni, destruktivni,harizmatični i neponovljivi, a Margot Robi i Džerad Leto svojim upečatljivim ulogama zauvek su obeležili sve segmente pop kulture današnjice.

Foto: Promo

PINK SCI FI & FANTASY 2. januara u 21 čas za svoju vernu publiku pripremio je veliki bioskopski hit za sve ljubitelje Marvelovih super-heroja „ Čudesni spajdermen“ sa Emom Stoun i Endruom Garfildom u glavnim ulogama.

Foto: Promo

Istog dana, samo u 20 časova na kanalu PINK PREMIUM prikazuje se film „Do zvezda“ sa Bred Pitom i Liv Tajler u glavnim ulogama - vizuelno uzbudljivo putovanje, kroz beskrajna prostranstva svemira do srca veze između oca i sina. Po Pitovim rečima „Do zvezda“ je najzahtevnije ostvarenje na kom je ikada radio.

Foto: Promo

Za sve ljubitelje snažne romantične priče i dobre muzike tu je “Zvezda je rođena” sa Lejdi Gagom i Bredli Kuperom u glavnim ulogama koju 4. januara u 21 čas na kanalu PINK ROMANCE nikako ne treba propustiti. Kuperu je ovo bio režiserski debi, a Lejdi Gagi prva glavna uloga – za koju je čak bila nominovana za prestižnu nagradu Oskar. Kuper je bio očaran Gaginim pevačkim talentom kada je slušao u Las Vegasu dok je pevala i svirala klavir – konekcija je od tog momenta rođena i itekako je prenešena i na filmsko platno.

Foto: Promo

Ovo su samo neki od hit naslova Pinkovog filmskog novogodišnjeg maratona, koji svakako ne želite da propustite - jer Pinkovi filmski kanali sada već tradicionalno nude najbolju zabavu za najizbirljivije filmofile.

Foto: Promo

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija