• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

02.01.2022

15:01

Otac nestalog Mateja Periša je jedan od NAJPOZNATIJIH SVETSKIH SUDIJA!

printscreen

Društvo

Otac nestalog Mateja Periša je jedan od NAJPOZNATIJIH SVETSKIH SUDIJA!

Podeli vest

Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, Nenad Periš, poznati je vaterpolo sudija i sudio je mnoge važne utakmice

Nenad Periš je poznati vaterpolo sudija. Donedavno i predsednik Splitskog saveza sportova, sudio je finalnu utakmicu Svetske lige. Periš je 2018. sudio žensko finale Evropskog prvenstva u Barseloni kao i žensko finale Svetskog prvenstva 2019. u Gvangžuu.

Nenad Periš, međunarodni vaterpolo sudija, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolita Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

- Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo - rekao je Periš.

Foto: printscreen

Nenad Periš

Podsetimo, Nenad Periš rekao je da se sa sinom poslednji put čuo 31. decembra oko 17 časova i da nije primetio ništa neobično tokom razgovora.

Periš je rekao da će danas posle podne stići u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu ''Gotik'' gde su slavili Novu godinu da bi, kaže, rekonstruisali ono što se dogodilo.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Foto: facebook.com

Matej Periša

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija