• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.01.2022

22:18

LJUDI, DA LI JE OVO NORMALNO?! Uporedio pokojnu Tijanu sa prostitutkom!

informer.rs

Društvo

LJUDI, DA LI JE OVO NORMALNO?! Uporedio pokojnu Tijanu sa prostitutkom!

Podeli vest

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop gostujući na Televiziji Happy u emisiji "Na pravom mestu" izneo je skandalozne komentare o ubistvu Tijane jurić

Naime, Žarko Popović Pop je objašnjavao Kristijanu Goluboviću detalje ubistva Tijane Jurić, i tom prilikom ga upitao da li bi on pustio maloletnu ćerku "ispod Plavog mosta", navodeći da je odgovornost za monstruozno ubistvo na ocu.

- Pitao sam Predojevića, izvinite ko je taj gospodine? Da on objašnjava kako treba to raditi. On je otac devojčice, koja je ubijena, Kristijan, sa 15 godina, na magistralnom putu u neko gluvo doba noći, gde je njegova odgovornost da pusti devojčicu u to doba? Zamisli, Kristijan, da ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta, pitao je Kristijana, koji je odgovorio "Ma nikako" - rekao je on.

Popović je nesrećnu devojčicu koja je stradala jula 2014 godine, kada je oteo a zatim mučio Dragan Đurić, uporedio sa prostitukom ispod plavog mosta.

On danima blati devojčicu i koristi je za samopromociju.

Žarko Popović Pop je direktno, bez srama optužio Tijaninog oca Igora Jurića za smrt ćerke.

Pitam se, gde je kraj i koji je motiv? Opet nacionalna frekvencija, juče je nosila “šorcić” a danas je šetala “ispod plavog mosta”? Da li će iko odreagovati ili zaista želite da mi, roditelji izgubimo razum? Ne znam ko je ovaj zao čovek, ali da li može shvatiti koliko ovo boli? - napisao je Igor Jurić, otac ubijene devojčice, na Tviteru deleći video u kojem nekadašnji šef Odseka za krvne delikte vređa njegovu ćerku.

 

 

​Ovo nije prvi put da je Popović izneo ovakve gnusne optužbe. Pre nekoliko dana je javno izneo da je devojčica silovana jer je nosila kratak šorts. Tada se voditelj emisije u kojoj je izneo ove užasne tvrdnje, Srđan Predojević, oglasio i rekao da ga više neće pozivati u emisiju.

Tijana je nestala 2014. godine. Potraga je trajala 13 dana, a onda je pronađena na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Za njenu smrt odgovoran je Dragan Đurić, koji je osuđen na 40 godina zatvora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa ne znam, meni je mnogo čudno ponašanje tog Igora Jurija! Imam utisak da je od tragedije svog deteta napravio sebi biznis, a možda i politiku! To mi je nekako, čudno, ružno, odvratno, ...!

koliko znam

pre 2 godine

juric koji jeste obraza kao djon ipak koliko znam nije u trenutku otmice a zatim i ubistva bio u Srbiji-to da je smrt svoje cerke iskoristio u sopstvenu promociju i iz iste izvukao benifite to stoji-

Cole5

pre 2 godine

Zašto šokantno pitanje? Čovek je samo postavio pravo pitanje. Šta će dete od 14 godina samo na putu posle ponoći i šta je sa odgovornoći Igora Jurića koji sada želi da dobro unovči smrt svoje ćerke, da uzme debelu proviziju na američkom programu. A vas novinare pitam zašto toliko forsirate slučaj Tijane Jurić zašto ne gazite da se otkrije ubica ubijene devojke na pružnom nasipu u Subotici ili kako je nestala ona mala devojčica na mostu posto nije upala u Tisu..., a čiji roditelji nemaju novca i nisu miljenici nevladinih organizacija koje polaćaju ameri. Hajde malo gazite po tim slučajevima, muka mi je od Igora Jurića koji je kriv jer je svojoj maloletnoj devojčici dozvolio da sama bude posle ponoci na magistralnom putu. i da očekujem da ovaj komenter ne objavite....

Pop je sef inspektor

pre 2 godine

Policajci i novinari najbolje znaju sta se desava u drustvu.

mm

pre 2 godine

covek samo rekao istini ..izgleda vecinu boli istina

pera rogonja

pre 2 godine

Igor Juric je dno dna.Da si vodio racuna o cerki,ne bi bila ubivena.Kako te igore nije sramota da radis takve stvari .

NEBOJŠA

pre 2 godine

НИКО ОВДЕ НЕ ОПРАВДАВА БОЛЕСНИКА КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО ЗЛОЧИН,АЛИ ПИТАЊЕ ВИСИ У ЗРАКУ.ШТА ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА ОД 15 Г.ТРАЖИЛА,У ТО ДОБА НОЋИНА ТОМ МЕСТУ???А ШТО РОДИТЕЉИ ДОЗВОЉАВАЈУ ДЕЦИ СА 12-13-14 Г .ОБЛАЧЕ И ПОНАШАЈУ КАО СТАРЛЕТЕ СА ПИНКА???НИЈЕ ТО ПРОБЛЕМ У ОКРУЖЕЊУ НОРМАЛНИХ ЉУДИ,АЛИ КАД НАЛЕТИШ НА ''ДИЈАБОЛУ'',МАНИЈАКА,ПСИХИЋА???СБЕ ИМА ВЕЗЕ !!!НАРАВНО ДА ЈЕ ОДГОВОРНОСТ РОДИТЕЉА НАЈВЕЋА.ЈЕЛ ТА ИСТИНА БОЛИ?НЕКА БОЛИ И ТРЕБА ДА БОЛИ.....ЈАКО !!!И САД СЕ ИВАН ЈУРИЋ ПОНАША КАО ПОЛИТИКАНТ,А НЕ КАО РОДИТЕЉ.ПА СВАКИ НОРМАЛАН РОДИТЕЉ,ПОГОТОВО НА ЊЕГОВОМ МЕСТУ,ТРАЖИО БИ ,ЗА ТАКАВ ЗЛОЧИН,СМРТНУ КАЗНУ,А НЕ ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ.

Cole5

pre 2 godine

Zašto šokantno pitanje? Čovek je samo postavio pravo pitanje. Šta će dete od 14 godina samo na putu posle ponoći i šta je sa odgovornoći Igora Jurića koji sada želi da dobro unovči smrt svoje ćerke, da uzme debelu proviziju na američkom programu. A vas novinare pitam zašto toliko forsirate slučaj Tijane Jurić zašto ne gazite da se otkrije ubica ubijene devojke na pružnom nasipu u Subotici ili kako je nestala ona mala devojčica na mostu posto nije upala u Tisu..., a čiji roditelji nemaju novca i nisu miljenici nevladinih organizacija koje polaćaju ameri. Hajde malo gazite po tim slučajevima, muka mi je od Igora Jurića koji je kriv jer je svojoj maloletnoj devojčici dozvolio da sama bude posle ponoci na magistralnom putu. i da očekujem da ovaj komenter ne objavite.... i da čim se spomenu nevladine organiyacije koje finansiraju ameri i ljudi poput Igora Jurića koji je glavni krivac zasto mu je dete nastradalo dozvolivš da sama lunja posle ponoći, vama odma maca pojede jezik i ne smete da objavite koji negativno govore o njima SRAM VAS BILO

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija