• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2022

13:30

7 PITANJA BEZ ODGOVORA U VEZI NESTANKA MATEJA PERIŠA! Kontradiktorne informacije i zbunjujući snimci! NIKO NE ZNA ŠTA SE STVARNO DESILO!

printscreen

Društvo

7 PITANJA BEZ ODGOVORA U VEZI NESTANKA MATEJA PERIŠA! Kontradiktorne informacije i zbunjujući snimci! NIKO NE ZNA ŠTA SE STVARNO DESILO!

Podeli vest

Misterija nestanka hrvatskog mladića Mateja Periša u Beogradu traje već peti dan, srpska policija intezivno traga za njim a sve dosadašnje indicije su vrlo diskutabilne

 

Postoji, naime, nekoliko pitanja i kontroverzi na koje, za sada, nema odgovora.

1. Da li je na snimcima nadzornih kamera zaista Matej, s obzirom na to da njegovi prijatelji tvrde da je bio u crnim patikama kada je izašao iz "Gotika", a otac ga je na snimcima preoznao, iako momak na snimku ima bele patike.

2. Jedan od detalja na snimcima koji je sve zbunio je priča o devojci u belom džemperu. Naime, na jednoj od juče objavljenih snimaka se vide mladić i devojka kako trče. Mladić je u kratkim rukavima i u tamnoj odeći. Ali, ima i tamne patike. Na svim drugim snimcima, a na kojima se prema tvrdnjama oca Nenada Periša nalazi Matej, vide se bele patike. Ko je devojka i da li je pronašena i ispitana?

3. Na jednom od snimaka vidi se mladić (tvrdi se da je Matej) koji u jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo. Da li je vozač taksija pronađen i ispitan?

4. Najviše je kontroverzi oko snimka na kojem neko pliva u Savi, nadomak obale. Na snimku se ne prepoznaje o kome je reč, a Matejev otac tvrdi da niko ne može da pliva na taj način po Savi, kada je temperatura vode oko 4, 5 stepeni. Za sada nema dokaza da je Matej na tom snimku.

5. Pojedini očevici tvrde da su Mateja videli - u Rumi. Izgledao je zapušteno, u velikoj prljavoj jakni, pa su pomislili da je skitnica. Otkud u Rumi i odakle mu jakna kad je svoju ostavio u klubu "Gotik", a ulicama je trčao (ako je to on) u majici kratkih rukava.

6. Zbog čega su njegovi prijatelji koji su bili s njim u društvu čitave noči, njegov nestanak prjavili tek posle gotovo 16 sati. I da li su oni testirani na anrkotike?

7. Od koga se i zašto Matej navodno krio pored Beton Hale, u delu prema pasareli koja vodi do Kalemegdana?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija