• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

07.01.2022

21:52

MATEJA TRAŽI I INTERPOL! Nakon što je utvrđeno da nije u srpskim vodama, obaveštene i susedne države!

Tom Dubravec/Cropix/Slobodna Dalmacija

Društvo

MATEJA TRAŽI I INTERPOL! Nakon što je utvrđeno da nije u srpskim vodama, obaveštene i susedne države!

Podeli vest

Srpska policija, osim u Beogradu, češljala Dunav i nizvodno od Smedereva, a kad je utvrđeno da Matej nije u našim vodama, o nestanku Splićanina su obaveštene i susedne države kroz koje prolazi ova reka

U potragu za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, uključen je i Interpol, saznaje Alo! O nestanku ovog hrvatskog državljanina za koga se sumnja da se utopio obaveštene su i susedne države kroz koje prolazi Dunav!

Srpska policija, osim u Beogradu, češljala je reku Dunav i nizvodno, sve do Smedereva. Proveravalo se kako korito reke, tako i priobalje jer se ne isključuje mogućnost da će voda u nekom trenutku izbaciti telo na površinu. 

Podsetimo, Matej je pre oko dva meseca doživeo tešku traumu, jer mu je prijatelj poginuo pred očima. Oni su zajedno vozili motore kada je taj mladić udario u trotoar, a zatim tokom pada lupio glavom o beton. Matej je bio iza njega i prvi mu je priskočio u pomoć. Nažalost, mladiću nije bilo spasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Мора да је запао за око неком дилеру-избацивачу попут Веље у невољи и Данилових другара. Зато истрага тапка у месту...

OVO SMO SAZNALI posle četiri dana opsežne potrage EVO ŠTA KAŽE OTAC NESTALOG MLADIĆA
Društvo

OVO SMO SAZNALI posle četiri dana opsežne potrage EVO ŠTA KAŽE OTAC NESTALOG MLADIĆA

Javnost u regionu je ustalasao nestanak mladića Splićanina Mateja Periša u Beogradu. Njemu se trag gubi 31. decembra oko 2.30 časova kada je ustao od stola u klubu "Gotik" gde je sedeo sa prijateljima i zaputio se ka toaletu. Mateja od tog trenutka niko ga više nije video. Nenad Periš, otac nestalog mladića, došao je sinoć u Beograd i medjima rekao da je cela porodica potresena, a naročito ćerke

03.01.2022

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija