• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

28.02.2022

18:54

"PAMTIĆU OVO CELOG ŽIVOTA"! Druga grupa mališana iz svih Domova za nezbrinutu decu Srbije otišla na besplatno zimovanje koje organizuje Željko Mitrović!

pink.rs

Društvo

"PAMTIĆU OVO CELOG ŽIVOTA"! Druga grupa mališana iz svih Domova za nezbrinutu decu Srbije otišla na besplatno zimovanje koje organizuje Željko Mitrović!

Podeli vest

Nakon akcija "Letovanje za sve", koje organizuje već 15 godina, vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović odlučio je da od ove godine pokrene novu akciju “Zimovanje za sve” kako bi mališanima iz Zvečanske, ali i svih Domova za nezbrinutu decu na teritoriji cele Srbije, pored leta, ulepšao i zimovanje

Sada je put Divčibara otišla druga grupa, i to sa više od 100 dece i vaspitača iz Centralne Srbije i Vojvodine.

Foto: pink.rs

Sankanje, skijanje, druženje, dobro raspoloženje i vesela atmosfera... Slika je koja dolazi sa Divčibara, gde više stotina najmlađih, iz Domova za nezbrinutu decu iz cele zemlje, provodi zimske dane.

Foto: pink.rs

Foto: pink.rs

Kao što je Željko Mitrović i obećao, osim dece iz glavnog grada, na zasluženo zimovanje su stigli i mališani iz Niša, Knjaževca, Kruševca, Sremske Kamenice, Sombora i Bele Crkve. Svoje oduševljenje pri dolasku na Divčibare nisu krili.

Foto: pink.rs

Deca iz beogradskih centara, koja su u ovom zimskom centru provela proteklih sedam dana, takođe su prezadovoljna, svoje utiske odmah su nam preneli po dolasku i istakli kako ih Željko Mitrović nikada nije ostavio gladne i žedne.

Foto: pink.rs

Kao i svake godine, Željko se setio da nas obraduje zimovanjem. Bilo je fenomenalno. Imali smo razne sportske aktivnosti na snegu, na ledu, išli smo na skijanje, spuštanje na gumama. Bilo je fenomenalno.

Foto: pink.rs

Za mene je izgledalo odlično, skijanje, povremeno bazen, šetnje... Lepše je zimovanje, prvi nam je put, a na more smo išli nekoliko godina. Pamtiću ovo verovatno ceo život.

Foto: pink.rs

Hvala čika Željku i osoblju hotela, bili su ekstra i fini prema nama

Letovanje i zimovanje sa njim je uvek lepo, čovek dođe da nas poseti, nikada nismo ostali gladni i žedni. Zimovanje je došlo u pravom momentu za sve nas. Skijao sam pre 15 godina i sada posle 15 godina bilo je zabavno. Zadovoljan sam i to mi je najjači utisak.

Foto: pink.rs

Osim džeparca i smeštaja u hotelu "Maljen", najmladjima su obezbeđeni obroci, uživanje u bazenima i brojnim drugim sportskim sadržajima. Putovanje je organizovano u skladu sa svim epidemisjkim merama.

Foto: pink.rs

Ovo je još jedna u nizu akcija koju organizuje kompanija "Pink" i Željko Mitrović i deca su se ovome radovala. Prvo zbog ambijenta, a drugo zbog uslova gde su smešteni, tako da se radi o posebnom kvalitetu koji cene i raduju se tome. Ova grupa je fantastično prošla, sve im je bilo dostupno - kazao je Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Cilj ove akcije Željka Mitrovića je jasan - da svojim primerom motiviše sve koji su u mogućnosti da krenu njegovim putem, kako bi sva deca iz ovih ustanova imala jednake uslove za život kao svi njihovi vršnjaci.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija