• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

07.03.2022

20:40

JEZIV SNIMAK SA KOŠARA! Agim Čekua se smeška dok teroristi OVK napadaju SRPSKE VOJNIKE kod karaule!

printscreen

Društvo

JEZIV SNIMAK SA KOŠARA! Agim Čekua se smeška dok teroristi OVK napadaju SRPSKE VOJNIKE kod karaule!

Podeli vest

Ovo je jedan od snimaka koji raskopava stare rane

Mnogo je snimaka koji svedoče o zverstvima takozvane Oslobodilačke vojske Kosova na Jutjubu, a koja su se dešavala 1999. godine.

Foto: printscreen

Jedan od snimaka koji je često gledan i pominjan je klip Agima Čekua na Košarama. Na njemu se vide pripadnici OVK kako posmatraju bombardovane srpske položaje.

Među teroristima OVK nalazi se i Agim Čeku koji uz smeh za kameru potvrđuje da se na položajima sa kojih se uzdiže dim nalaze Srbi.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, bitka na Košarama desila se pre 23 godine. Na padinama Prokletija stradalo je mnogo naših junaka.

Bitka na Košarama koju oni koji su je preživaju i "paklom Košara", bila je bitka između pripadnika Vojske Jugoslavije i pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, podržavane od strane regularne Vojske Republike Albanije i NATO avijacije. Bitka se vodila oko graničnog prelaza Raša Košares na granici SR Jugoslavije i Republike Albanije između 9. aprila i 10. juna 1999, tokom NATO bombardovanja SRJ.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija