• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

18:18

OTKRIVENO ZAŠTO JE MATEJ PRODAO MOTOR PRE NESTANKA! Isplivali novi detalji o životu nestalog Splićanina, jedna stvar ga je posebno mučila

printscreen

Društvo

OTKRIVENO ZAŠTO JE MATEJ PRODAO MOTOR PRE NESTANKA! Isplivali novi detalji o životu nestalog Splićanina, jedna stvar ga je posebno mučila

Podeli vest

Otkrivene nove informacije o životu Mateja Periša

Matej Periš nestao je u noći 30. decembra 2021 godine u Beogradu, a potraga za njim i dalje traje.

Brojne informacije o privatnom životu nestalog Splićanina svakodnevno izlaze u javnost, a sada je privatni detektiv Braca Zdravković otkrio nove detalje.

On je na Jutjubu ispričao tužnu priču Mateju i njegovom drugu Ivoru koji je poginuo dok su zajedno vozili motor.

Naime, kako objašnjava privatni detektiv tog kobnog dana Periš i njegov drug Ivor krenuli su ka Makarskoj, a onda se desila tragedija.

Foto: printskrin/jutjub/agamemnon production

Matej i Ivor

- Ivor je išao u školu sa Matejem, ličili su jedan na drugog, obojica visoki i plavi. Iako je bio talentovan za književnost Ivor je odlučio da bude skiper i gajio je ljubav za motorima. Njega i Mateja spajala je ljubav prema motorima. On je sam skupio novac za motor i sam kupio sebi, Matej i on su motorima išli do Makarske, pored njih je kolima prošao Vićenco Sopta, njihov drug. Ivor je počeo da juri za Vićencom, hteo je da ga prestigne, Matej ga je pratio, a Ivor je previše oštro ušao u krivini i izgubio kontrolu nad motorom i zadobio je fatalni duarac u glavu, Matej je stao, sišao sa motora i doživeo šok! Pritrčao je Ivoru i pokušao da ga reanimira. Pozvao je Hitnu, međutim Ivoru nije bilo pomoći. U tom trenutku Matej je osećao da mu se duša raspada – ispričao je privatni detektiv.

Tog trenutka lep i sunčan dan pretvorio se u najgori u Matejevom životu.

Motor prodao zbog tuge

Privatni detektiv objasnio je i zašto je Periš prodao svoj motor.

- Nije Matej prodao motor da bi pokrivao neki dug ili za narkotike, već zato što nije više mogao da gleda taj isti motor koji ga podseća na druga kog više nema - kazao je privatni detektiv.

Sve što je ispričao Zdravković ukazuje na to da Matej nikad nije prežalio izgubljenog druga.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija