• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

10:32

ISPOVEST MAJKE KOJA JE GLEDALA KAKO JOJ DETE UMIRE NA RUKAMA - Počela sam da je gubim, lice je bilo plavo, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO

Društvo

ISPOVEST MAJKE KOJA JE GLEDALA KAKO JOJ DETE UMIRE NA RUKAMA - Počela sam da je gubim, lice je bilo plavo, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO

Podeli vest

Brojna su svedočanstva ljudi o isceliteljskim čudima manastira Tumane

Da Tumanski svetitelji Zosim i Jakov uslišuju molitve vernika svedoči i priča jedne majke iz okoline Brusa, koja je molitvom svoje dete spasila u poslednjem času.

Milena Simić, majka jedne devojčice podelila je svoju ispovest na društvenoj mreži Fejsbuk, ističući da se dogodilo pravo čudo koje joj je spasilo dete od davljenja.

- Hvala Svetom Zosimu i Svetom Jakovu što su mi spasili dete koje se zadavilo bombonom. Tih nekoliko minuta su mi bila kao večnost. Počela sam da se gubim, sve vreme sam je udarala po leđima i pokušavala da joj pomognem - kazala je ona.

U trenutku kada su detetu izašle modrice po licu, a Milena shvatila da je na korak da izgubi ćerku glano je uzviknula: "Molim Vas Sveti Zosime i Sveti Jakove, spasite mi dete!"

Prema njenim rečima tada se desilo pravo čudo!

- Za nekoliko sekundi, ispljunula je bombonu, povratila je, šta god, desilo se čudo! Hvala Tumanskim Svetiteljima - zahvalno priča Milena koja napominje da ima u planu posetu manastiru Tumane.

Foto: Manastir Tuman

Manastir Tumane

Devojčica progovorila 

Porodica Đermanović iz Leskovca takođe su spas za svoje dete pronašli u manastiru Tumane.

Dijana i Marko muku su mučili sa zdravstvenim stanjem svoje ćerke, koja je prema njihovim rečima imala problem sa govorom koji nisu ni lekari mogli da reše.

- Naša ćerka sa dve godine je sve razumela, ali nije izgovarala druge reči osim mama i tata. Vodili smo je kod doktora koji su ustanovili da je fizički zdrava, ali da postoji razvojni poremećaj govora i da mnogo kasni u tom razvoju. Naša bezuspešna borba da nam Jovana progovori trajala je još oko godinu dana i tada smo čuli za veliku svetinju manastir Tumane - pričaju roditelji.

U manastir su prvi put otišli u decembru i tada su prisustvovali molitvi, ali zbog žurbe nisu stigli da upale sveću, a onda je na Badnje veče Jovanina majka Dijana imala čudan san.

Na Badnje veče sanjam da sam u Tumanu i da mi neki muški glas govori da moram opet doći, upaliti sveću i da će mi dete progovoriti. Otišla sam kod svog sveštenika i ispričala mu san. Saslušavši me reče: ''Uradi kako si sanjala, odi i upali sveću'' - napisala je na društvenim mrežama Dijana.

Shvativši ozbiljno sveštenikov savet, porodica Đermanović ubrzo odlazi u Tumane i pali sveće tokom molitve, a onda se događa pravo čudo!

- Na našu radost posle toga ćerka je počela je da izgovara mnogo više reči - pričaju srećni roditelji.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija