• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2022

18:58

ANZAC - DAN SEĆANJA AUSTRALIJE I NOVOG ZELANDA NA POGINULE VOJNIKE! Ministarka Darija Kisić položila cveće i odala počast palim borcima! (FOTO)

Đorđe Krstić

Društvo

ANZAC - DAN SEĆANJA AUSTRALIJE I NOVOG ZELANDA NA POGINULE VOJNIKE! Ministarka Darija Kisić položila cveće i odala počast palim borcima! (FOTO)

Podeli vest

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić položila je cveće i odala počast na groblju Komonvelta u Beogradu povodom obeležavanja ANZAC dana - Dan sećanja Australije i Novog Zelanda na sve vojnike koji su poginuli u ratovima, konfliktima i u mirovnim operacijama.

Vence i cveće su, takođe, položili ministar odbrane Nebojša Stefanović, predstavnici ambasada Australije, Novog Zelanda, Turske, SAD, Velike Britanije i Kanade.

ANZAC dan se obeležava i u spomen na vojnike poginule u bici kod Galipolja, koja se odigrala 25. aprila 1915. godine, u kojoj je učestvovao Australijsko-novozelandski korpus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija