• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.05.2022

08:56

OVO JE NOVA CENA KARTE ZA BRZI VOZ! Evo koliko će od 1. juna koštati vožnja "Sokolom"

Zoran Sinko

Društvo

OVO JE NOVA CENA KARTE ZA BRZI VOZ! Evo koliko će od 1. juna koštati vožnja "Sokolom"

Podeli vest

Kako je ranije najavljeno, period promotivnih cena voznih karata za brzi voz "Soko" od Beograda do Novog Sada biće produžen, a cena vožnje u jednom smeru za ovu relaciju od sutra će iznositi 400 dinara

"Soko" saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Expreš voz, koji navedenu udaljenost prelazi za oko 48 minuta i staje na sedam stanica.

Povratna karta za najsavremeniji voz u regionu iznosiće 800 dinara, saopštio je "Srbija voz".

Imajući u vidu da Regio vozovi predstavljaju okosnicu saobraćaja i izbor najvećeg broja naših građana zbog rasporeda stanica i vremena putovanja na relaciji Beograd - Novi Sad, cena karte 2. razreda u jednom smeru od sutra će iznositi 393 dinara, a povratna karta za ovaj tarifni rang voza od sledećeg meseca biće svega 628 dinare, navedeno je u saopštenju.


Kako je otvaranjem brze pruge oblast između Beograda i Novog Sada postala jedinstveno tržište rada, čiji dalji razvoj zahteva i veću mobilnost radne snage, "Srbija voz" je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih.
 

Foto: Zoran Sinko

Brzi voz Soko

Cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosiće 6.874 dinara, što je za čak 48 posto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo, u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu "Srbija voza" ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od pet odsto.

Konstantnim unapređenjem usluga, skraćenjem vremena putovanja, velikim brojem polazaka i obezbeđenjem različitih cenovnih kategorija "Srbija voz" nastoji da našim građanima obezbedi najpristupačniji i najkvalitetniji železnički transport kako bi vozovi bili prvi izbor prilikom donošenja odluka o putovanju, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija