• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jasmina Vujadinović

18.06.2022

19:50

ŠTA ONA MISLI, DA MENI PARE PADAJU S NEBA!? Čitateljka Informera je podelila sa nama kako se nosi sa NEOPHODNOM kupovinom za letnji period!

Društvo

ŠTA ONA MISLI, DA MENI PARE PADAJU S NEBA!? Čitateljka Informera je podelila sa nama kako se nosi sa NEOPHODNOM kupovinom za letnji period!

Podeli vest

U čemu žene najviše uživaju? Naravno, u obilasku prodavnica. To je za Informer potvrdila i jedna naša čitateljka

Kristina M. (40) je ovih dana rešila da obnovi garderobu. Došlo je leto i kao i svaka pripadnica lepšeg pola ''shvatila'' je da ''nema šta da obuče''. Požalila se suprugu, ali on uopšte nije razumeo o čemu ona govori, jer ''zaboga, orman joj je krcat raznoraznih krpica''.

Ipak, Kristina je čvrsto rešila da se pozabavi ovim pitanjem. Najpre je očistila kuću i sve suvišne stvari, uključujući i garderobu, uredno je spakovala i odnela u Crveni krst.

-Osećala sam se neverovatno ispunjeno, jer sam tako pomogla nekima kojima je to najpotrebnije - reče nam Kristina.

Foto: Shutterstock

Kristina stvarno nije imala šta da obuče

Prodavačica u ''akciji''

Nakon toga je usledio ''plan B'', to jest švrćkanje po tržnim centrima. Red kafe, red isprobavanja krpica sa prijateljicom i taman kada je izgledalo da su se uspešno ''skockale'' za nastupajuće leto, pomislile su da bi mogle da uđu u još jednu prodavnicu.

-U samom centru grada, prodavačica ispred radnje bukvalno nas je uvukla unutra - veli Kristina.

Iako je spolja sve izgledalo nekako ''tetkasto'', bilo je dosta dobrih ''komada''. Kristina je izdvojila tuniku. U tom trenutku, pored nje je iskočila starija prodavačica sa istom tunikom u drugoj boji.

-Gospođo, za Vas je ova boja, savršeno bi Vam stajala - izgovori ponosno kao da u ruci drži pehar.

Dobro, žena je bila u pravu, jer Kristina voli malo jače boje. Tunika je bila s preda i pozadi u lila boji, dok su rukavi bili u svetlo-tamnim tonovima, kao i paspul koji se vezivao.

-Ma, oduševila sam se kada sam prislonila tuniku - seća se Kristina.

-To Vam sada košta samo hiljadu dinara - radosno će prodavačica.

Potom je brže-bolje ponudila i ''ultra modernu'' dugačku crno-crvenu suknju, vidno iznervirana što u ponudi nije bila neka Kristinina boja. Ali, utešno je što i ta suknja košta samo hiljadu dinara.

-Utrapi ti ona meni da probam i jedno i drugo - priča Kristina.

Foto: Shutterstock

Muke u garderobi

Cena prava ''sitnica''

Dok je bila u garderobi, njena prijateljica joj je čuvala stvari udobno zavaljena u fotelji, kuckajući po telefonu.

Prodavačica je uzviknula:

-Gospođo, a da vidite ovu košulju, tako bi išla uz Vas!

Kristina je razvukla zavesu, pružila ruku i ščepala košulju, koju uopšte nije imala nameru da proba. Ali, prodavačica je insistirala da je obuče.

-Košulja je lepa, ali je za jesen - odgovori joj Kristina kao da se izvinjava.

Iako je pomislila da je tu kraj, prodavačica joj je iza leđa ''mađioničarskim'' potezom izvukla mantil.

-Probajte! - naredi joj prodavačica, osećajući da je ''uzela pod svoje''. 

I šta će, nije bilo druge, nego da navuče taj zaista lep mantil, bledo žute boje u ''koko šanel'' stilu.

-Eto, šta sam Vam rekla! Savršeno Vam stoji. Taj mantil je sa 12.000 dinara snižen na samo 7.000 dinara! I uz ostale stvari bićete super obučeni za male pare- hipnotički će prodavačica.

-E, tu mi je ''puklo''! - reče nam vidno uzbuđena Kristina.

-Momenatalno sam odustala od kupovine tunike. Sve stvari sam joj vratila, rekavši joj da ću se vratiti kasnije. Šta ona misli, da meni pare padaju sa neba!?  - reče ova naša sugrađanka.

 

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17