• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2022

14:36

Nova serija pametnih satova - Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro

Promo

Društvo

Nova serija pametnih satova - Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro

Podeli vest

Vrhunska tehnologija senzora pruža precizan uvid o vašem opštem zdravstvenom stanju

Sa rastućom željom za boljim razumevanjem i delovanjem u skladu sa individualnim zdravstvenim ciljevima, kompanija Samsung je kreirala unapređenu verziju Samsung Galaxy sata koji pruža dubinsko praćenje kao i niz praktičknih podataka koji su neophodni da bi im pomogli na putu ka zdravlju i dobrobiti. Galaxy Watch5 opremljen je jedinstvenim Samsung BioActive senzorom čime pravi pomak u eri digitalnog praćenja zdravlja. Ovaj senzor koristi jedinstven čip koji kombinuje tri snažna zdravstvena senzora, optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse (bioelektrični otpor - izračunavanje procenta masnog tkiva u telu) za isporuku obimnog očitavanja koja uključuju otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, kao i nivo stresa. Ove analize su namenje samo za opšte zdravstveno stanje i fitness, tako da nije namenjen za otkrivanje, dijagnozu ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili bolesti. 

Pruža tačne podatke o spavanju i fizičkim aktivnostima

Dizajniran za svakodnevne izazove, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje nadilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vežbanja, odmora i oporavka. Alat za merenje sastava tela  pruža vam potpuni snimak celokupnog zdravlja, kao i prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vežbe i praćenje napretka. Takođe, Galaxy Watch5 vam daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode usled znojenja. 

Foto: Promo

Proučite obrasce spavanja putem Sleep Scores koji prate faze spavanje, zajedno sa otkrivanjem hrkanja i nivoom kiseonika u krvi. 

Galaxy Watch5 - Istrajan i otporan 

Ne morate se brinuti da će sat ostati bez baterije ili da će se oštetiti na neravnom terenu; Galaxy Watch5 dolazi sa 13% većom baterijom i omogućuje osmočasovno praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što ga čini 30% bržim od prethodne verzije. Dodatni sloj zaštite štiti Galaxy Watch5, a ove godine Samsung je uključio prvi display pametnog sata sa ekranom od Sapphire Crystal, koji nudi 60% tvrđi spoljašnji sloj, tako da sat ostaje pouzdan u svakodnevnoj upotrebi. 

Foto: Promo

Najistrajnija baterija do sada i intuitivni GPX 

Galaxy Watch5 Pro ima 60% veću bateriju u odnosu na Galaxy Watch4, što je ključno za praćenje koraka dok se krećete. Uz funkciju GPX, a koji je po prvi put dostupan na Galaxy Watch-u, krenite na planinarenje i snimite i podelite sa kolegama putem aplikacije Samsung Heatlh uz Route Workout. Zahvaljujuću intuitivnim smernicama, možete voziti bicikl i samo pratiti stazu bez gledanja na kartu. A kad se vraćate kući, Galaxy Watch5 Pro će vaš tamo lako odvesti uz pomoć funkcije Track Back koju možete aktivirate u postavkama Samsung Health

Foto: Promo

Cene i raznovrsnost boja 

Galaxy Watch5 je moderan sa minimalističkim dizajnom i performansama koje vam pomažu da postignite više svakog dana. Dolazi sa potpuno novim, neutralnim bojama, u veličini od 44 mm dostupan je u grafitnoj, safirno plavoj i srebrnoj boji, a za nijansu manja verzija od 40 mm dostupna je u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj koja ima ljubičasti kaiš koji savršeno pristaje uz Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju.

Galaxy Watch5 Pro je idealan za osobe koje traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil. Dostupan u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju.

Za više informacija o Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro posetite (https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija