• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

12.10.2022

07:55

USPELA HUMANITARNA AKCIJA INFORMERA! Živančevići dobili kuću! (FOTO)

printscreen

Društvo

USPELA HUMANITARNA AKCIJA INFORMERA! Živančevići dobili kuću! (FOTO)

Podeli vest

Samohrana majka Marija Živančević i njeno šestoro dece od juče žive u novoj kući. Na apel Informera za pomoć odazvali se Darko Glišić i fondacija 'Humana srca'

Marija Živančević (35) i njeno šestoro dece - Aleksandar (17), Nikola (15), Nemanja (13), Magdalena (5), Mihajlo (2) i beba Mladen, star samo dva meseca, od juče žive u novoj kući u centru Velike Krsne.

Samo nedelju dana posle prvog teksta i apela za pomoć objavljenog u Informeru Živančevići su se iz polusrušenog kućerka u kome nisu imali ni struje, ni vode preselili u potpuno renoviranu kuću.

Foto: Miloš Rafailović

Našem pozivu za pomoć prvi su se odazvali predsednik IO SNS Darko Glišić i predsednica fondacije 'Humana srca' Danijela Vasilijević. I upravo zahvaljujući njima Živančevići su se juče skućili.

- Ostalo je još samo da im novu kuću opremimo nameštajem i svom potrebnom tehnikom, a i to ćemo završiti u najkraćem mogućem roku - obećala je juče Danijela Vasilijević, koja kaže kaže da joj je veliko zadovoljstvo što može da pomogne divnoj porodici Živančević.

- Srce mi je sada na mestu... Majka Marija će sada konačno moći da svojoj deci obezbedi srećan i udoban život. Naša fondacija 'Humana srca' i postoji da bi pomagala ljudima kojima je pomoć najpotrebnija. Hvala Informeru, koji nas je pozvao da učestvujemo u ovoj akciji - rekla je Danijela.

Foto: Miloš Rafailović

Predsednik IO SNS Darko Glišić, čovek koji je pomogao brojnim ljudima u nevolji širom Srbije i koji se svojim humanitarnim akcijama nikada ne hvali, poželeo je Mariji i njenoj deci da u novoj kući žive dugo i srećno.

- Daće Bog, Marija, da ovo bude početak vašeg novog, srećnijeg i lepšeg života. Siguran sam da će sva ova deca porasti u velike i uspešne ljude - rekao je Glišić.

Foto: Miloš Rafailović

Marija Živančević zahvalila se Informeru i svim svojim dobrotvorima na novoj kući:

- Nemam reči! Ovo je zaista prelepo, mnogo bolje od svega što smo do sada imali. Konačno imamo i struju i vodu, imamo sređene i lepe sobe... Mnogo vam hvala svima, Bog vas blagoslovio!

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je da mu je ovo jedan od najsrećnijih trenutaka u životu.

- Neprocenjivo je to kada možete da pomognete samohranoj majci šestoro dece. Nema ničega vrednijeg i lepšeg na svetu od osmeha Aleksandra, Magdalene, malog Mihajla kada su videli svoju novu kuću. Živi, zdravi, srećni i uspešni bili - poručio je Vučićević.

Foto: Miloš Rafailović

Informer se posebno zahvaljuje predsedniku opštine Mladenovac Vladanu Glišiću, članu Gradskog veća grada Beograda Goranu Spasojeviću i načelnici opštinske socijalne službe Suzani Vasić, koji su nam pomogli da porodici Živančević u najkraćem mogućem roku obezbedimo krov nad glavom.

Spasojević: Uspeli smo uz pomoć dobrih ljudi

Član Gradskog veća grada Beograda Goran Spasojević lično se najviše angažovao na pronalaženju nove kuće za porodicu Živančević.

- Uspeli smo zahvaljujući dobrim ljudima da za samo pet-šest dana skućimo ovu divnu porodicu. Hvala gospodinu Darku Glišiću, hvala Danijeli Vasilijević, hvala Informeru - kaže Spasojević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija