• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.10.2022

18:02

POGLEDAJTE NOVI DOM SAMOHRANE MAJKE SA ŠESTORO DECE! ZA SAMO ŠEST DANA USPEŠNA AKCIJA INFORMERA! (VIDEO)

Printscreen

Društvo

POGLEDAJTE NOVI DOM SAMOHRANE MAJKE SA ŠESTORO DECE! ZA SAMO ŠEST DANA USPEŠNA AKCIJA INFORMERA! (VIDEO)

Podeli vest

Samohrana majka Marija Živančević i njeno šestoro dece, zahvaljujujući humanitarnoj akciji koju je Informer pokrenuo, najzad imaju normalne uslove za život

Marija Živančević (35) i njeno šestoro dece - Aleksandar (17), Nikola (15), Nemanja (13), Magdalena (5), Mihajlo (2) i beba Mladen, star samo dva meseca, od utorka  žive u novoj kući u centru Velike Krsne.

Samo nedelju dana posle prvog teksta i apela za pomoć objavljenog u Informeru Živančevići su se iz polusrušenog kućerka u kome nisu imali ni struje, ni vode preselili u potpuno renoviranu kuću.

Našem pozivu za pomoć prvi su se odazvali predsednik IO SNS Darko Glišić i predsednica fondacije 'Humana srca' Danijela Vasilijević. I upravo zahvaljujući njima Živančevići su se juče skućili.

Foto: Informer

 

Predsednik IO SNS Darko Glišić, čovek koji je pomogao brojnim ljudima u nevolji širom Srbije i koji se svojim humanitarnim akcijama nikada ne hvali, poželeo je Mariji i njenoj deci da u novoj kući žive dugo i srećno.

Daće Bog, Marija, da ovo bude početak vašeg novog, srećnijeg i lepšeg života. Siguran sam da će sva ova deca porasti u velike i uspešne ljude - rekao je Glišić.

Uz novu kuću, stiglo je i još jedno obećanje predsednice fondacije 'Humana srca' Danijele Vasilijević.

- Ostalo je još samo da im novu kuću opremimo nameštajem i svom potrebnom tehnikom, a i to ćemo završiti u najkraćem mogućem roku - obećala je juče Danijela Vasilijević, koja kaže da joj je veliko zadovoljstvo što može da pomogne divnoj porodici Živančević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 1 godinu

Je li kuca kupljena ili je samo neko iznajmio da privremeno zive?

Mile

pre 1 godinu

Svaka cast.. ovo su zene za primer. Srbija treba ovakve ljude da istakne... a ne zadruge i silikonjarke bezdušnice...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija