• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2022

21:55

Pomozimo Ognjenu Kapati! Budimo humani!

printskrin/budi human

Društvo

Pomozimo Ognjenu Kapati! Budimo humani!

Podeli vest

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ognjena Kapatu (2007)

Do 17. avgusta 2022. godine, Ognjen je živeo uobičajenim životom, trenirao košarku i pripremao se za polazak u prvi razred Sportske gimnazije. Imao je snove i planove, a onda je sve to prekinula strašna dijagnoza - akutna limfoblastna leukemija veoma visokog rizika (C91.0)

Ognjen je sada na lečenju hemioterapijama, ali da bi potpuno ozdravio mora što pre da ode na transplantaciju koštane srži u inostranstvu.

Porodica nije u mogućnosti da pokrije troškove lečenja i moli sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi Ognjen što pre otišao na lečenje, ponovo zaigrao košarku i vratio se među svoje drugare u Sportskoj gimnaziji.

Sredstva su mu potrebna za transplantaciju koštane srži, lečenje, lekove, suplemente, rehabilitaciju, kontrole, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Ognjenovo utakmicu života! Budimo humani!

Pomozimo Ognjenu!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija