• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inforer

21.12.2022

08:47

STIŽU PADAVINE, U JEDNOM DELU SRBIJE UPALJEN METEOALARM! Mraz, magla, a onda temperature i do... KAO DA JE PROLEĆE

Pixels Studio

Društvo

STIŽU PADAVINE, U JEDNOM DELU SRBIJE UPALJEN METEOALARM! Mraz, magla, a onda temperature i do... KAO DA JE PROLEĆE

Podeli vest

Usled niskih temperatura tokom jutra moguća lokalna pojava poledice

U Srbiji će danas posle jutarnjeg slabog mraza i mestimično magle biti sunčano vreme. Posle podne i uveče u Vojvodini i u centralnoj i zapadnoj Srbiji naoblačenje. Najniža temperatura od -7 do -1, a najviša od 6 do 11. Vetar slab do umeren, jugoistočni.

Inače, po nizijama, kotlinama i rečnim dolinama magla koja smanjuje vidljivost od 200 do 400 m, koja će se mestimično zadržati i tokom jutra.

Usled niskih temperatura tokom jutra moguća lokalna pojava poledice, najavljuje RHMZ. Zbog niskih temperatura i magle, na snazi je i meteo alarm.

Prongoza za naredna tri dana

Četvrtak

Ujutru ponegde slab i umeren mraz. Tokom dana prolazno naoblačenje, a kratkotrajna kiša u prvom delu dana očekuje se ponegde na severu i severozapadu zemlje. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura -5 do 3 stepena, a najviša od 6 do 11 stepeni.

Petak

Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Najniža temperatura -3 do 3 stepena, a najviša od 7 do 13 stepeni. Tokom noći oblačno, na severu Vojvodine sa kišom uz skretanje vetra na severozapadni.

Subota

Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, osim na jugu zemlje gde će se zadržati suvo vreme. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 6 stepeni, a najviša od 11 do 15 stepeni.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija