• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.01.2023

07:12

I DALJE VEOMA TOPLO ZA OVO DOBA GODINE! Temperatura danas i do 18 stepeni, evo kada stiže promena vremena!

Tanjug/Miloš Milivojević

Društvo

I DALJE VEOMA TOPLO ZA OVO DOBA GODINE! Temperatura danas i do 18 stepeni, evo kada stiže promena vremena!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti sunčano vreme, i veoma toplo za ovaj period godine, saopštio je RHMZ

Vetar slab južni, najniža temperatura od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa, na jugu Banata oko 12, a najviša od 10 do 18 stepeni.

U toku prepodneva na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima postepeno naoblačenje uz pojačanje severozapadnog vetra.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano vreme, uz slab južni i jugoistočni vetar sa najnižom temperaturom od jedan do sedam stepeni Celzijusa, a najviša dnevna do 17 stepeni. Lokalno će biti magle.

Foto: AP/ARLYN MCADOREY

Za vikend sneg

Vremenski izgledi za naredne dane

Od srede do petka u jutarnjim satima niska oblačnost, ponegde i magla, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Za vikend naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom, a u nižim predelima južnije od Save i Dunava očekuje se prelazak kiše u sneg i formiranje snežnog pokrivača.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija