• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2023

22:20

PARČE PICE 200, KAFA 150 DINARA, A KUVANO VINO... Informer na srpskoj planini za koju kažu da je preskupa!

printscreen

Društvo

PARČE PICE 200, KAFA 150 DINARA, A KUVANO VINO... Informer na srpskoj planini za koju kažu da je preskupa!

Podeli vest

Dok traje sezona, planina Kopaonik vrvi od turista, a lokali koji su na dobrim lokacijama imaju visoke cene, tvrde mnogi. Ipak, da nije sve tako crno, uverio se Informer koji je otišao na lice mesta i posetio objekte u kojim može da se jede i pije kvalitetno, a jeftino. Cene koje smo zatekli su na pojedinim mestima čak i manje u odnosu na Beograd

Zimska sezona je u jeku, a cene u kafićima i restoranima na srpskim planinama, premašuju budžet velikog dela građana? O cenama se naširoko polemiše, a mi smo rešili da istražimo i iz prve ruke vam prenesemo pravu sliku. Svakako da u "napucanim" restoranima na Kopaoniku moramo da "odrešimo kesu", ali zar nije isti slučaj i kada odemo u svako ekskluzivno mesto u prestonici, Novom Sadu...

Ove zimske sezone, kao i svake druge, cene variraju od planine do planine. Ako se u sezoni 2022/2023. nađete na Kopaoniku uopšte ne morate da spremite debele novčanike, jer ćete alkoholna pića, ručak ili doručak moći da nađete po super ceni, a da opet ne odstupate od centra. Posetili smo jedan popularni kafić u samom "srcu Kopa", a kada vidite kako smo jeftino prošli, šokiraćete se, a razlog je što smo prošli daleko jeftinije nego u Beogradu. Dakle, niskih cena itekako ima!

Novinarka "Informera" je naručila tri kafe i kuvano vino (najlepše koje je popila ikad), a to zadovoljstvo je stajalo svega 750 dinara. Konobar je bio preljubazan, ambijent prijatan, lokal topao i ugodan. Cena pojedinačne kafe je 150 dinara, a vino je platila 300 dinara. 

Uverite se i sami!

Foto: informer

Uz cene pića, slikali smo i cene hrane, koju smo naravno probali. Hrana je ukusna, a porcije su obimne. Cene... Pita za 100 dinara, pica za 200 - pogledajte ceo cenovnik!

Foto: informer

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mare

pre 1 godinu

Nije Istina….Ne ne…recite oosteno-Cene su Nenormalne… no…niio ih netera… Ali je stvarno BRUKA!!

Normalac

pre 1 godinu

Jadnici manipulatorski, u najbližem se slikali račun na 20 km od skijališta, tipa iz Brusa. Sve s ciljem da građani ne budu kivni na nesposobni režim. I zbog ovoga ćete goreti u paklu.

Jastreb

pre 1 godinu

Kopaonik odavno nije planina za običnog Srbina. To svi znamo da je stecište Mafijaša, lopova, političara, tajkuna, stareleta i prostitutki. Odavno Srbijom se oseća smrad sa tog mafijaškog-prostituciskog skupa.

Nela

pre 1 godinu

Normalno je da ima lepih lokala sa normalnim cenama, ne mora se ići u Doli Bel i njemu slična mesta gde biju po ušima sa cenama...

Vladimir

pre 1 godinu

Zašto niste slikali gornji deo racuna?....ovaj moze biti iz Niša....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija