• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.02.2023

19:33

VETAR NEĆE PRESTATI DA DUVA, SLEDEĆE NEDELJE TEMPERATURA U MINUSU! Evo gde će padati sneg! Najnovije upozorenje RHMZ!

Društvo

VETAR NEĆE PRESTATI DA DUVA, SLEDEĆE NEDELJE TEMPERATURA U MINUSU! Evo gde će padati sneg! Najnovije upozorenje RHMZ!

Podeli vest

Sneg, jak vetar i kiša napravili su tokom dana haos širom Srbije. Prema najavi RHMZ, sneg će u većini zemlje nastaviti da pada i tokom noći.

- Do kraja dana vetrovito i osetno hladnije. Na severu Srbije suvo uz postepeno razvedravanje u večernjim satima, dok se u ostalim krajevima zadržava oblačno, mestimično sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 centimetara, a na planinama značajnije povećanje postojećeg za novih 10 do 20 centimetara - navodi se na sajtu RHMZ.

Meteorolozi navode da će duvati jak i olujni severozapadni vetar, a da se na planinama očekuju vejavica, mećava i snežni nanosi.

- Na području Beograda suvo i vetrovito sa jakim i olujnim severozapadnim vetrom - stoji u najavi.

Kako se dalje navodi, u nedelјu i ponedelјak (05 - 06.02.) sneg se očekuje samo u brdsko-planinskim predelima uz dalјe, ali manje povećanje visine snežnog pokrivača.

- Sledeće sedmice u nizijama jutarnja temperatura od -10 do -4 °S, lokalno i manje, na planinama i do -20 °S. Maksimalna temperatura do srede u većini mesta oko ili malo ispod 0 °C, a od četvrtka u manjem porastu - precizirali su u prognozi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija