• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti/Kurir

07.02.2023

21:43

GENERAL LAZAREVIĆ U TEŠKOM STANJU! HITNO PRIMLJEN NA VMA! Sin mu tokom puta davao terapiju!

Printscreen, Tanjug

Društvo

GENERAL LAZAREVIĆ U TEŠKOM STANJU! HITNO PRIMLJEN NA VMA! Sin mu tokom puta davao terapiju!

Podeli vest

Legendarni komandant Prištinskog korpusa general Vladimir Lazarević hitno je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu i njegovo zdravstveno stanje je trenutno alarmantno!

General Lazarević je hitno prebačen iz Niša i na VMA je primljen danas u popodnevnim časovima i to po hitnom postupku sa ozbiljnom embolijom pluća.

Informaciju su Vestima preneli ratni drugovi generala Lazarevića koji su veoma zabrinuti za njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Uz njega smo svim srcem i bićem. Pregrmeli smo zajedno mnoge teške bitke i uvereni smo da će naš Laza i ovoga puta pobediti kao svaki put do sada - navodi jedan od njegovih ratnih saboraca.

Generala Lazarevića je na VMA dovezao jedan od njegovih sinova, takođe doktor, Milan Lazarević, a kako saznaju Vesti, zbog hitnosti i alarmantnosti situacije tokom puta mu je čak davao terapiju!

Foto: AP Photo

General Vladimir Lazarević

Lekari VMA su odmah primili generala i čine sve što je u njihovoj moći da mu pruže adekvatnu medicinsku pomoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija