• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2023

07:33

DANAS SUNČANO U VEĆEM DELU SRBIJE! Najviša dnevna temperatura i do 18 stepeni, kiša moguća u ovim krajevima!

Tanjug/Jadranka Ilić

Društvo

DANAS SUNČANO U VEĆEM DELU SRBIJE! Najviša dnevna temperatura i do 18 stepeni, kiša moguća u ovim krajevima!

Podeli vest

Na severu Srbije danas promenljivo oblačno, a u ostalim krajevima veći deo dana pretežno sunčano.

Lokalna pojava kratkotrajne kiše ili pljuska u Vojvodini se očekuje već ujutro i prepodne, dok će posle podne kratkotrajne kiše, osim na severu, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde biti i u ostalim krajevima. 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 13 do 18 stepeni. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, krajem dana na planinama u pojačanju, saopštio je RHMZ.

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada je moguća kratkotrajna kiša. 

Najniža temperatura oko 6, a najviša oko 16 stepeni. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. 

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uz ređu pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska. 

U četvrtak i petak nestabilnije sa češćom pojavom padavina.

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom u četvrtak će biti učestaliji, a lokalno i obilniji u Vojvodini, Beogradu i Braničevskom okrugu, a u petak u centralnoj i južnoj Srbiji.

Maksimalna temperatura u nizijama od 16 do 20 stepeni, dok se na planinama očekuje nastavak topljenja snežnog pokrivača. 

Česta prolazna naoblačenja s kišom očekuju se i početkom druge dekade marta, naročito u nedelju, kada će doći do kratkotrajnog zahlađenja sa pojačanim severozapadnim vetrom u svim krajevima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija